04 / 05 / 2024

Bahçeşehir Hi-Fit ne zaman teslim

Bahçeşehir Hi-Fit ne zaman teslim

Peşinat ödemeden 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan Dumankaya Hi-Fit projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor...

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Asoy Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Asoy Bahçeşehir projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konutların satışları başladı. Peki Asoy Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Liv Yapı tarafından İstanbul ili Bahçeşehir ilçesine inşa edilen Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. Peki Liv Bahçeşehir konut fiyatları ne kadar? Liv Bahçeşehir projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Liv Bahçeşehir ile ilgili detaylar...

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Referans Bahçeşehir'in değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Referans Bahçeşehir Projesi'nin değeri ne oldu?

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında son durum!

18,50 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek. Peki, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında çalışmalar ne durumda?

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

Bahçeşehir Hi-Fit ne zaman teslim Haberi

Bahçeşehir Hi-Fit ne zaman teslim

İçerisinde otopark, buhar odası, güvenlik, sauna, spor alanları yer alan Dumankaya Hi-Fit projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor.


Toplam 630 adet konuttan meydana gelen Dumankaya Hi-Fit satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi.


Dumankaya Hi-Fit Konutları 20 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Bahçeşehir Hi-Fit ne zaman teslim sorusuna Kasım 2016 yanıtı veriliyor.


Dumankaya Hi-Fit ödeme koşulları kapsamında peşinat ödenmiyor. 15 Mayıs 2015 yılında ara ödeme yapılan projede 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor.


Dumankaya Hi-Fit daire fiyatları!

43 metrekare 1+0 daireler 133 bin 450 lira,

71 metrekare 1+1 daireler 209 bin 950 lira,

100 metrekare 2+1 daireler 300 bin 900 liradan başlıyor.


Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir iletişim

Telefon: 0212 672 88 98 

Web Adresi: http://www.dumankayahifit.com/

Maide...