05 / 05 / 2024

Bahçeşehir metro ne zaman açılacak

Bahçeşehir metro ne zaman açılacak

Halkalı - Bahçeşehir (Ispartakule) yönünde Küçükçekmece Gölü'nün kuzeyinde kalan bölgede çalışmalara başlandı. Peki bu çalışma metro mu, banliyo için mi? Halkalı-Bahçeşehir-Çatalca banliyösü, neden Marmaray ve Kanal İstanbul'u bekliyor? Açıklıyoruz!

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Asoy Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Asoy Bahçeşehir projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konutların satışları başladı. Peki Asoy Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Liv Yapı tarafından İstanbul ili Bahçeşehir ilçesine inşa edilen Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. Peki Liv Bahçeşehir konut fiyatları ne kadar? Liv Bahçeşehir projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Liv Bahçeşehir ile ilgili detaylar...

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Referans Bahçeşehir'in değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Referans Bahçeşehir Projesi'nin değeri ne oldu?

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek?

İnşaat çalışmaları devam eden Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı, 18,50 kilometre uzunluğunda olacak. Metro istasyonu 12 istasyondan oluşacak. Peki Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek?

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında son durum!

18,50 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek. Peki, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında çalışmalar ne durumda?

Mahmutbey–Bahçeşehir–Esenyurt hattı resmen uzadı!

Mahmutbey–Bahçeşehir–Esenyurt metro hattına eklenen 2 istasyon Valiliğin aldığı karar ile resmiyete kavuştu..

Bahçeşehir metro ne zaman açılacak Haberi

Bahçeşehir metro ne zaman açılacak


Halkalı - Bahçeşehir arasındaki tren yoluna kazma vuruldu... İstanbul Avcılar'daki Bahçeşehir (Ispartakule) yönüne gidecek raylı sistem için hat çalışması başladı.


Bahçeşehir yan yoldan seyreden Ispartakuleliler'i heyecanlandıran gelişme, sağda göl tarafında Halkalı'dan gelen tren yolunda sürüyor... Peki bu çalışma, metro hattı için mi yoksa banliyö mü? 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Raylı Sistemler Daire Başkanlığı, Avrupa Yakası Raylı Sistemler Müdürlüğü'nün bu bölgede iki raylı sistem projesi var. Birincisi 2019'a kadar hizmete açılması planlanan metro, diğeri de 2019'dan sonra Marmaray'a da bağlanacak olan banliyö hattı...




"Ispartakule-Bahçeşehir Yol İstiyoruz" Facebook grubundan Özcan Özdemir, ray hattındaki çalışmayı böyle görüntüledi...



Ispartakule'ye gelen ilk raylar hangi hat için? 


İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü'nden edindiğimiz bilgilere göre Bahçeşehir-Ispartakule sakinlerini heyecanlandıran çalışma, Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir Metro Hattı için yapılıyor... Toplam...