02 / 05 / 2024

Bahçeşehir Park ev fiyatları

Bahçeşehir Park ev fiyatları

İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri...

Bahçeşehir Park proje fiyatları!

Ultra lüks konseptte hazırlanan Bahçeşehir Park projesi toplam 181 adet daireden meydana geliyor. Bahçeşehir Park projesinde 4+1 daireler çoğunlukta. İşte Bahçeşehir Park proje fiyatları..

Fikret İnan'dan son dakika Fi Side açıklaması! Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar dikkat!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Fikret İnan'dan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlara müjde!

Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan 4 Nisan tarihinde iş başı yapacaklarını söyledi.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ev fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ev fiyatları...

Strada Bahçeşehir Akzirve ev fiyatları!

Strada Bahçeşehir Akzirve ev fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen proje Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Gayrimenkul tarafından 18 dönüm alan üzerine inşa ediliyor...

Bahçeşehir Park ev fiyatları Haberi

Bahçeşehir Park ev fiyatları


Atmaca Grup ve MFA İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi.


İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park  projesi 2018 yılı Aralık ayında tamamlanacak.


Toplam 181 adet daireden meydana gelen Bahçeşehir Park projesinde peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. 


1+1'den 5+1'e kadar farklı seçeneklerde dairelere sahip Bahçeşehir Park'ta ev genişlikleri net 40 metrekare ile 215 metrekare arasında değişiyor. 


Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri!


Atmaca Grup imzasıyla hayata geçirilen Bahçeşehir Park ödemelerinde 60 aya 0 faiz, 120 aya 0,45, 240 aya ise 0,79 faiz oranı ile ödemeler yapılabiliyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satış ofisi ile 0212 412 12 22 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. 


Bahçeşehir Park Atmaca fiyat listesi 2017!


1+1 daire fiyatları 425 bin TL ile 665 bin TL...