03 / 05 / 2024

bahçeşehir projeleri 2015

bahçeşehir projeleri 2015

Markalı konut projelerindeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkanlanyla satışa çıkaran EYG Grup iştiraki Kent'SELL, projelerin 7/24 platformu www.evdekifirsat.com'da konut alıcılarıyla fırsat ödeme planlan kapsamında buluşmaya devam ediyor

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Bahçeşehir'e 13 bin yeni konut geliyor!

Avrupa yakasının en çok gelişen bölgesi Bahçeşehir’de yeni konut projeleri de hız kesmiyor. Bölgede son 4 yılda fiyatlar ikiye katlandı.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Referans Bahçeşehir'de teslimler 2018'de!

Kiptaş AŞ arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir bölgenin de en çok talep gören konut projeleri arasında yer aldı.

Bahçeşehir'in imar planı iptal mi edildi?

AKP’li belediye, Bahçeşehir’de yeşil alanları yok sayıp imar izni verdi. Planlar yargıya taşındı. Mahkeme 2012’de açılan davayı, 2015’te karara bağladı. “Burada yapılaşma olmaz’ dedi. Ancak karar çıktığında binalar çoktan bitmişti.

2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları!

Kiptaş imzasıyla inşa edilen Vaditepe Bahçeşehir projesi TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. İşte 2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları...

Bahçeşehir Vaditepe 2. Etap kura çekimi!

Bahçeşehir Vaditepe 2. Etap kura çekimi 30 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. 2+1 ve 3+1 daireler için hak sahiplerinin belirleneceği kura çekilişi İkitelli Spor Kompleksi'nde yapılacak.

Bahçeşehir Göleti'nin satışının iptali için imza kampanyası!

İhalesi 22 Nisan 2015'te gerçekleşen Bahçeşehir Göleti'nin satışının iptali bir imza kampanyası başlatıldı. Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nin Change.org. vasıtasıyla başlattığı imza kampanyasına 1.387 kişi katıldı.

Bahçeşehir Soyak Konforia fiyatları 2015!

Soyak Konforia Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler sunuluyor. Soyak Yapı imzası ile yükselen proje Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede bulunuyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia fiyatları 2015...

Soyak Konforia Bahçeşehir lokasyon!

İlk etabında 271 adet dairenin yer alacağı projenin Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapıldı. Soyak Konforia Bahçeşehir lokasyon bilgisine göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bahçeşehir Soyak Kuzey satılık!

40 blok şeklinde inşa edilen projenin Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 'nda ön tanıtımı yapıldı. Bahçeşehir Soyak Kuzey satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

bahçeşehir projeleri 2015 Haberi

bahçeşehir projeleri 2015

Markalı konut projelerindeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkanlanyla satışa çıkaran EYG Grup  iştiraki Kent'SELL, projelerin 7/24 platformu www.evdekifirsat.com'da konut alıcılarıyla fırsat ödeme planlan kapsamında buluşmaya devam ediyor.Yıla yeni ödeme planı ve kampanya ile giren www.evdekifirsatcom'da Bahçeşehir Vadi, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Evler ile Halkalı Divan Residence projelerinde peşinatsız, hemen teslim, 1+1 evler ayda 1.290 TL, 2+1 evler ise 1.850 TL'den başlayan taksitlerle satışa...