29 / 04 / 2024

bahçeşehir Sembol İstanbul fiyatları

bahçeşehir Sembol İstanbul fiyatları

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor… Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 36 ay 0 faiz fırsatı...

Vaditepe Bahçeşehir'de 583 bin TL'ye 3+1!

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Vaditepe Bahçeşehir projesi, İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor.

Strada Bahçeşehir Akzirve konut fiyatları!

Strada Bahçeşehir Evleri İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projedeki konutlar 2018 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Strada Bahçeşehir'de anahtar teslimler Aralık 2018'de!

Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa edilen Strada Bahçeşehir projesi İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Strada Bahçeşehir'de anahtar teslimler Aralık 2018'de.

Referans Bahçeşehir 2017 liste fiyatları!

Referans Bahçeşehir Konutları İstanbul Bahçeşehir'de Kiptaş arazisi üzerinde yükseliyor. Kiler GYO imzası taşıyan Referans Bahçeşehir Evleri'nde fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor...

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam inşaat alanı 18 bin 500 metrekare olarak belirlenen proje TÜYAP'a 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Sky Bahçeşehir'de bahar kampanyası! 369 bin TL'ye 2+1!

Sinan Gayrimenkul tarafında hayata geçirilen Sky Bahçeşehir projesi, İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Sky Bahçeşehir projesi Nisan 2016’da sahiplerine teslim edilecek. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 369 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Bahçeşehir Bulvar İstanbul teslim tarihine göre dairelerde Haziran ayı 2016 yılından itibaren yaşam başlayacak. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.

Sky Bahçeşehir'le 'Ailenizi göklere taşıyın!'

Sky Bahçeşehir projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir' de yer alıyor. Sinan Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Bahçeşehir projesi 13 bin 53 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Bahçeşehir Sembol İstanbul'un kampanyası uzatıldı!

Karden inşaat'ın Behçeşehir'de hayata geçirdiği Sembol İstanbul Projesi için uygulanan 3 farklı sistemli kampanya yatırımcıların göstermiş olduğu ilgi nedeniyle Ocak 2015 sonuna kadar devam edecek.

Makyol, Haramidere, Bahçeşehir, Büyükçekmece ve Beykoz için kolları sıvadı!

Altyapı işlerinde tecrübeli Makyol, konut sektöründe de büyüyecek. İstanbul’da yaklaşık 1 milyon metrekare arsası bulunan firma, yatırıma Beylikdüzü’nden başladı. Sırada Haramidere, Bahçeşehir, Büyükçekmece, Beykoz var.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir satılık daireler!

Kiptaş imzasıyla yaşama geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir satılık daireler 299 bin 648 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir-Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor...

Vaditepe Bahçeşehir projesinde 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kiptaş'ın İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir projesinde kampanyalı satış günleri başladı. Projede 48 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sağlanıyor.

bahçeşehir Sembol İstanbul fiyatları Haberi

bahçeşehir Sembol İstanbul fiyatları

Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’ nın ödüllü projesi Sembol İstanbul şimdi de Yatırımın Sembolü olarak cazip bir yatırım aracı olduğunu kanıtlıyor. Projenin temellerinin atıldığı günden bugüne kadar ciddi prim yapan proje yatırımcısının yüzünü güldürdü. 


3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul. A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, iş ve yaşam dünyasını bir araya getiren tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Satışa sunulan C blokta birbirinden farklı tiplerde 88 m2 ile 200 m2 arasında değişen busidence daireler bulunmaktadır. Bölgede ofis ihtiyacında ciddi bir eksiklik olmasından ve dekorasyon maliyetlerinin yüksek olmasından yola çıkan Sembol İstanbul projesi, dekorasyon masrafı yapmadan isteyenin ofis isteyenin de konut olarak kullanabileceği çift fonksiyonlu bir...