03 / 05 / 2024

bahçeşehir Yuvam Bahçeşehir

bahçeşehir Yuvam Bahçeşehir

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yeni bir sosyal konut projesi başlattı.  

Yuvam Bahçeşehir nerede?

Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yuvam Bahçeşehir fiyatları!

Yuvam Bahçeşehir fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir fiyatları ve proje detayları...

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından inşa edilecek Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Projede daireler 344 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Bahçeşehir Üniversitesi'ne mühür bozma davası açıldı!

Beşiktaş'takİ arazisinde yapılan inşaat çalışmaları ruhsatsız olduğu için beş kez mühürlenen Bahçeşehir Üniversitesi'ne, her seferinde mührü bozduğu gerekçesiyle Belediye tarafından yapılan suç duyurusunun ardından dava açıldı

Bahçeşehir Kent Villa 9'da 650 bin TL'ye! İcradan!

Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi, Cenk Koray Caddesi'nde 29 ada, 14 parselde yer alan bin 16 metrekare alanlı Kent Villa 9 içerisinde 3 bağımsız bölüm nolu dubleks meskeni satışa sunuyor

Manolya Evleri Bahçeşehir 'de 120 bin TL 'ye 1+1! Hemen teslim!

Bahçeşehir 'de inşa edilen Manolya Evleri projesinde sahibinden son 4 konut satışa çıkarıldı. 85 metrekare büyüklüğünde ve 1 oda 1 salon şeklinde olan konutların fiyatları 120 bin TL olarak belirlendi. Konutların dördü de birinci katta yer alıyor … Projed

Ermeni mimarlar segisi Bahçeşehir'de ziyarete açılıyor!

Uluslararası Hrant Dink Vakfı ve HAYCAR Mimar ve Mühendisler Dayanışma Derneği'nin işbirliğiyle hayata geçirilen 'Batılılaşan İstanbul'un Ermeni Mimarları' sergisi, bugün Bahçeşehir Üniversitesi' nde ziyarete açılıyor...

bahçeşehir Yuvam Bahçeşehir Haberi

bahçeşehir Yuvam Bahçeşehir

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

İstanbul Bahçeşehir'in en merkezi noktasında inşa edilecek olan Yuvam Bahçeşehir Evleri'nde  752 konut ve 16 mağaza yer...