19 / 05 / 2024

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat nerede

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat nerede

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Gülen tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Beyoğlu, İstiklal Mahallesi, Baruthane Sokak'ta kuruldu.

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Keleş ve Nuri Hacıkerimoğlu ortaklığında kuruldu.

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Sırımsı tarafından kuruldu.

Caf İnşaat Enerji İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caf İnşaat Enerji İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Tınas tarafından kuruldu.

Elinde Euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL kuru 23 Ağustos 2022...

Avrupa'daki resesyon beklentisi ve enerji krizi ve ABD Merkez Bankası'nın izlediği faiz politikası ile birlikte dolar, Euro karşısında değer kazandı. Elinde euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL 23 Ağustos 2022...

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

Exertion Enerji ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exertion Enerji ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adil Köroğlu, Halil Çelik ve Mustafa İlhan Kayabaş ortaklığında Bakırköy'de kuruldu.

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de KAdir Ardal ve Ramazan Karabulut ortaklığında kuruldu.

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat nerede Haberi

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat nerede

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Gülen tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Beyoğlu, İstiklal Mahallesi, Baruthane Sokak'ta kuruldu. 


Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Enerji alanında ; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak, Hizmet vermiş olduğu kişi ve kurumların amaç ve konusu dahilinde üretim türüne göre doğalgaz çevrim santralleri, termik santralleri, rüzgar santralleri, jeo termik santraller, güneş enerji santralleri konusunda araştırma geliştirme ve aracılık hizmetleri sunmak, yasal mevzuat çerçevesinde müşterilerinin kamu kurumları ile olan ilişkilerini düzenlemek ve kamu kurum ve özel sektör yatırımlarının...