05 / 05 / 2024

bak yapı yatırım

bak yapı yatırım

Bak Yapı yeni rotalar belirlemek için çalışmalara başladı. Yatırım için Esenyurt’u düşünmeyen şirket İstanbul’un merkezine yöneliyor. Yabancıya satış rakamlarıyla yüzü gülen Bak Yapı Arapların talebine göre proje geliştirecek...

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tulumcu tarafından kuruldu.

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Dalırı tarafından kuruldu.

Ne dolar ne altın... Bakın Türk halkı en çok nereye yatırım yapıyor!

Vatandaşların kimi dolara, kimi euroya, kimi altına yatırım yapıyor ancak bir yatırım aracı var ki Türkler arasında zirvede...

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köm ve Emre Kesgin ortaklığında kuruldu.

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem İlgar tarafından kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Msk Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Msk Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Msk Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Kadıköy’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Feridun Dilmeğani tarafından kuruldu.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de 6 milyon TL sermaye bedeli  ile Selahattin Gönültaş  ve Remzi Gönültaş  tarafından kuruldu.

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

bak yapı yatırım Haberi

bak yapı yatırım

20 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Bak Yapı İstanbul pazarına Esenyurt’taki Prestij Park projesi ile girdi. İmar sorunları nedeniyle şantiyelerin durduğu, birçok firmanın iflas ettiği bölgede bulunmak şirket için en avantaj hem de dezavantaj oldu. Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, konutzedeler nedeniyle kötü bir imajı olan bölgede müşteriyi satış ofisine çekmekte zorlandıklarını ancak ruhsatlı ve tapulu satış yaptıkları için tercih edildiklerini söyledi. 2 bin 400 konutluk projede yüzde 75 satış oranını yakalayan şirket yeni arayışlara başladı. İstanbul’un değişik lokasyonlarındaki arsa sahiplerinden teklif aldıklarını belirten Bakgör, “İstanbul’da olacağız ama Esenyurt’a proje yapmayız” dedi. Esenyurt projesinde 250 daireyi Arap yatırımcılara sattıklarını söyleyen Bakgör’ün hedefinde Araplara özel proje geliştirmek var. 8-10 Ekim’de Dubai’de düzenlenen Cityscape gayrimenkul fuarında...