24 / 07 / 2024

BAKA

BAKA

Türkiye'nin ilk su altı müzesi Side'de açıldı. Anadolu medeniyeti zenginliklerini anlatan 110 heykelin sergilendiği müze, Side'nin yaklaşık 1,5 mil açığında, 11, 18 ve 22 metre derinliklerde bulunuyor.

BAKA, proje hazırlama eğitimleri veriyor!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Aternatif Turizm Desteklenmesi, Yenilikçi Teknolojiler ve Yenilenebilir Enerji mali destek programlarından oluşan 2015 Mali Destek Programı Teklif hakkında bilgilendirmelerin ardından proje hazırlama eğitimleri vermeye

BAKA proje bekliyor!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) 2014yılı mali destek programları Kaş'ta anlatıldı. Desteklerden faydalanmak için proje üretilerek, ajansa sunulması istendi. Selami Kapankaya,"BAKA'da çok önemli bilgi ve kaynak birikimi var" dedi.

Kumluca ekonomisi BAKA ile gelişecek!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde Kaymakam, Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile biraraya geldiği toplantılarda, işbirliğinde proje kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapılması kararlaşt

BAKA projelere 20 milyon lira ayırdı!

Toplantıda BAKA’nın 2013 yılında 20 TL Mali Destek vereceği desteğin ise 'yenilikçilik odaklı iktisadi kalkınma' ve 'alternatif turizmin geliştirilmesi' alt başlıklarından oluşan projelere verileceği belirtildi...

Konut sektöründe barınma krizi 'baka' sorununa dönüşüyor!

Şehir Plancısı ve İstanbul Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe barınma krizine yönelik araştırmasında konut krizinin ‘’beka’’ sorununa dönüştüğünü açıkladı.

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Taş tarafından kuruldu.

Altında yatırımcılar şaşı şaşı baka kaldı! Altında son dakika gelişmesi! Analistler sonraki tarihi açıkladı

Analistlerin beklediği ABD enflasyon verileri açıklandı ancak altın fiyatlarında beklenen yükseliş olmadı. Analistler, altın fiyatlarında şok eden gelişmenin ardından yeni yorumlarda bulundu.

Mısır'dan İsrail'in Kudüs'teki yeni konut inşası kararına kınama!

Mısır, İsrail'in  Yeşil Bölge ile Beyt Safafa, Baka ve Talpiyot bölgelerinden Velce köyüne kadar uzanan alanda konut inşası planına ilişkin kararı kınadı.

Masyapım İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masyapım İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Tellioğlu ve Murat Bakaç imzasıyla kuruldu.

Suudi Baka Holding'den Türkiye'ye 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı!

11 Nisan’da Suudi Kral ile Türkiye’ye gelen Suudi işadamları, yatırım için geri dönmediler. Baka Holding’in Başkanı Mansour Al Othaimin,Türkiye'de yapacakları gayrimenkul yatırımının 1 milyar dolardan az olmayacağının altını çizdi.

Antalya'ya yatırım yapan kazanır!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.

Likya Yolu turizme kazandırılacak!

Finike Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Turizm Fakültesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen 'Likya Yolunun Turizme Kazandırılması' projesi kapsamında panel ve çalıştay gerçekleştirildi.

Aras İnşaat, Kastamonu'da Sporcu Fabrikası inşa edecek!

Sporcu fabrikası Aras İnşaat'ın Gençlik ve Spor Bakaıılığı'nın Kastamonu'ya yapacağı Spocu Fabrikası'nda ihaleyi kazanan firma belli oldu.

Muratpaşa Belediyesi konutlarda enerji verimliliği projesi başlattı!

Muratpaşa Belediyesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) desteğiyle Enerji Verimliliği projesi başlattı. Projenin harita ve envanter aşaması tamamlandı.

BAKA, proje hazırlama eğitimleri veriyor!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Aternatif Turizm Desteklenmesi, Yenilikçi Teknolojiler ve Yenilenebilir Enerji mali destek programlarından oluşan 2015 Mali Destek Programı Teklif hakkında bilgilendirmelerin ardından proje hazırlama eğitimleri vermeye

Gül Vadisi Projesi Isparta'da hayat bulacak!

Gül Turizm Sağlık Araştırma ve Yaşam Merkezi (Gül Vadisi) Projesi, Isparta gülünü marka yapmak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ortaklığı ile oluşturulan bir proje.

Essenora Yimta İnşaat projesi!

Essenora Yimta İnşaat projesi projesinde baka kredisi kullanılabiliyor. 24 ay vade farksız taksit imkanının sunulduğu projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

BAKA Haberi

BAKA

 İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası (İMEAK) Antalya Şubesi tarafından Manavgat ilçesinde yaptırılan Side Sualtı Müzesi, düzenlenen resmi törenle açıldı.


Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) 2014 Mali Destek Programı kapsamında yapılan, Türkiye'nin ilk su altı müzesinin resmi açılışı, Side açıklarında bir teknede gerçekleştirildi.


Side Sualtı Müzesi'nin açılışı, İMEAK Antalya Şubesi Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu ve dalgıçlar tarafından önce su altında, ardından da tekne üstünde kurdele kesilerek yapıldı. Törende su akrobatları tarafından da çeşitli gösteriler sunuldu.


Kendiroğlu, Anadolu medeniyeti zenginliklerini anlatan 110 heykelin 9 ay içinde tamamlanarak su altına indirildiğini ve haziran ayında ziyarete açıldığını söyledi.


Türkiye'nin ilk su altı müzesini açtıklarına işaret eden Kendiroğlu, Antalya'da dalış turizmini geliştirmek için ileriki yıllarda Kemer, Alanya ve Antalya merkezinde de su altı...