11 / 05 / 2024

bakan çelik park desteği

bakan çelik park desteği

Adana'nın Sarıçam ilçesinde 3 yerde yapımı devam eden parklara Bakanlık kaynaklarından 600 bin TL civarında destek veren Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e teşekkür edildi..

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Bakan tarafından kuruldu.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

Arçelik, İstinye Park'ta mağaza açtı!

Dijital etiketin kullanıldığı Arçelik AŞ’nin, 1080 metrekarelik alana kurulu İstinye Park mağazasında, küçük ev aletleri deneyimleme, şefler ile yemek pişirme imkanı bulunuyor.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Tarım arazilerini devlet kiralayıp ekecek!

Gıda Bakanı Çelik, “Tapulu bir yeriniz var ama ekmiyorsunuz. O zaman 79 milyonun hukukuyla oynanmış oluyor. Biz kamu adına burayı ekerek, kira bedelini hesabınıza yatıracağız" dedi.

İşlenmeyen tarım arazilerinden 40 milyar lira beklenti!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik: "2 milyon hektar alan nadasa bırakılanlardan, 2 milyon hektar alan da işlenmeyen tarım arazilerinden kazanılmasıyla oluşacak 4 milyon hektar alanın, tarımsal hasılaya 30-40 milyar liralık bir yansıması olacak" dedi.

Şanlıurfa Yaşam Parkı projesinin temeli atıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

184 ova sit alanı ilan edilecek!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "184 ovanın korunmasına ilişkin düzenleme Bakanlar Kuruluna sunulacak. Bu düzenlememizle 184 ovamız sit alanı ilan edilip koruma altına alınacak." dedi.

bakan çelik park desteği Haberi

bakan çelik park desteği

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, ilçede yapıına başlanan üç önemli park projesi için Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in 600 bin Türk Lirası tutarında destek verdiğini belirterek, Sarıçam adına Bakan Çelik'e teşekkür ettiğini söyledi. 


Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, yaptığı açıklamada Sarıçam ilçesinde Mehmet Akit Ersoy Mahallesi, Osmangazi Mahallesi ve Gültepe mahallesindeki yapımı devam eden parklar için Kültür ve Turizm Bakan'ı Ömer Çelik'in 600 bin TL bakanlık kaynaklarından destek verdiğini söyledi. Mehmet Akif Mahallesi içinde 7 bin metrekare büyüklüğünde olan ve su sporu gösteri alanı bulunan parkın mahalleye önemli bir görsellik kazandırdığını belirten Başkan Zenbilci, "İçinde çocuk oyun alanı, ahşap kamelyalar, yürüyüş yolları ve ahşap kemer köprüler bulunan bu parkımız mahalle halkına önemli hizmet sunacak. Yine Gültepe Mahallesinde 6 bin...