05 / 05 / 2024

Bakan Müezzinoğlu Adana Şehir Hastanesi

Bakan Müezzinoğlu Adana Şehir Hastanesi

Bakan Müezzinoğlu, Rönesans Holding’e bağlı Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş’nin, dünyanın en önemli yatırım fonları arasında yer alan Meridiam’la işbirliğinde, 540 milyon Euro yatırımla gerçekleştirdiği Adana Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan Yap-İşlet-Devret açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yap-İşlet-Devret projelerine ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu projelerin hem yapım modeli, hem de finansman modeli olduğunu ifade eden Uraloğlu, her ikisini bir arada düşünmek durumunda olduklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ankara-Sivas YHT hattı ne zaman açılacak? Bakan Adil Karaismailoğlu tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen Ankara-Sivas YHT hattımızı hizmete açılacağı tarihi duyurdu. İşte o tarih...

Bakan Adil Karaismailoğlu'dan müjdeli haber: Yüzde 20 ila 70 arasında maaş zammı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, BTK bünyesinde hizmet veren işçilerin maaşlarında yüzde 20 ile yüzde 70 arasında zam yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Bursa Şehir Hastanesi 2018'de tamamlanacak!

Bakan Müezzinoğlu, yapımı devam eden Bursa Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerle şantiye alanındaki iftarda bir araya geldi.

Birinci derecede ölümlü iş kazaları inşaat sektöründe oluyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımı devam eden Bursa Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi.Bakan Müezzinoğlu, birinci derecede ölümlü iş kazalarının, daha çok inşaat sektöründe görüldüğüne dikkati çekti.

İnşaat teftişlerinde 5 bin 646 durdurma kararı verildi!

Çalışma Bakanı Müezzinoğlu, inşaat işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönünden gerçekleştirilen teftişler sonucunda 5 bin 646 işyerinde işin durdurulması yönünde karar alındığını açıkladı.

İnşaatta iş güvenliği sorunu TBMM gündeminde!

İnşaat sektöründe iş güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalara ve çalışanların sosyal haklarının korunmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın sorularını Bakan Müezzinoğlu'na sordu..

Alt ve orta gelir grubu ev sahibi olacak!

Bakan Müezzinoğlu, yeni Anayasa ile birlikte yoksulluğa karşı sosyal koruma ve istihdam politikalarının güçleneceğini söyledi. Yeni sistemle birlikte alt, orta gelir grubunun ev sahibi olmasına öncelik verilecek.

Bakan Müezzinoğlu Adana Şehir Hastanesi Haberi

Bakan Müezzinoğlu Adana Şehir Hastanesi

sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türk milletine 200 yıldır kır tavuğu, civcivi muamelesi yaptıklarını ifade ederek, “Ama artık millet, kartal millet olduğunu fark etti ve bu millet kanatlandı. Bu milletin bu yükselişinin önünde hiç kimse duramaz” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Rönesans Holding’e bağlı Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş’nin, dünyanın en önemli yatırım fonları arasında yer alan Meridiam’la işbirliğinde, 540 milyon Euro yatırımla gerçekleştirdiği Adana Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Şantiyede kurulan toplantı salonunda konuşan Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Adana’nın bir hayalini gerçeğe dönüşmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Milletvekilliğimin ilk döneminde bu fikri ben ortaya atmıştım. Bazıları inanmamışlardı. Ama şimdi rüyamız gerçeğe dönüşüyor” dedi.

Adana Valisi Mustafa Büyük ise daha önce görev yaptıkları yerlerde temelini attıkları yatırımların açılış törenlerini göremediklerini belirterek, “Bizim görev süremiz...