28 / 07 / 2024

bakanın oğlu gözaltında

bakanın oğlu gözaltında

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu büyüyor. Gözaltına alınan isimler arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğullarının da bulunduğu iddia ediliyor.

'Vatandaşlık Borsası'na operasyon: Ucuza vatandaşlık satan 60 kişi gözaltında!

400 bin dolarlık gayrimenkul yatırım şartıyla verilen Türk vatandaşlığını daha 'uyguna' satan şebekeye gerçekleştirilen operasyonda toplamda 60 kişi gözaltına alındı.

Kira tartışmasında tansiyon yükseldi! Enişte ve yeğen gözaltında!

Kiracı ve gayrimenkul sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Her yeni güne kiracı ev sahibi tartışması ile başlarken yeni haber Gaziantep'ten geldi. Kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi ölürken iki kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Bu şehirlerde yaşayan memura kira desteği müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan memurlara kira desteğinde bulunacağını açıkladı! İşte detaylar!

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

bakanın oğlu gözaltında Haberi

bakanın oğlu gözaltında

Bakanların gözaltına alınan oğulları Salih Kaan Çağlayan, Abdullah Oğuz Bayraktar ve Barış Güler.


SOYLU'NUN AKRABASI İDDİASI 

Öte yandan Çevre Bakanlığı Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Çevre Bakanı Danışmanı Sadık Soylu ve Zafer Çağlayan’ın Özel Kalem Müdürleri  Mustafa Behçet Kaynar ve Onur Kaya'nın da gözaltına alındığı kaydediliyor. Gözaltına alınan isimler arasında bulunan Sadık Soylu'nun Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu akrabası oldugu belirtiliyor.


Zafer Çağlayan'ın yakın çevresi, bakanın oğlu Salih Kaan Çağlayan'ın gözaltına alındığı iddiaları ile ilgili olarak "Bizim de haberimiz yoktu TV'den öğrendik" yorumunda bulundular.


Öte yandan İçişleri Bakanı Muammer Güler bugün Sofya'da katılacağı programı iptal etti. Güler, Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan arasında Kapitan Andreevo sınır kapısında kurulması öngörülen polis ve gümrük ortak temas merkezinin kuruluş ve işleyişine ilişkin anlaşmanın imza törenine...