26 / 07 / 2024

bakanlığın açtığı spor okulları

bakanlığın açtığı spor okulları

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, tesisleşme konusunda geçmişle kıyaslandığında çok önemli değişikliklerin olduğunu belirterek, "Tesisler, sadece futbol değil tüm olimpik branşlardaki açığı giderecek." dedi....

Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı. Flaş ödeme açıklaması geldi

Aile Bakanlığı vatandaşlara yönelik ödemesinde kesenin ağzını açtı. Aile Bakanlığı’nın yardım destek miktarlarını arttırarak 5.158 TL ödeme yapacağı aktarıldı.

Müjde! Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımının hesaplara yatacağı tarih açıklandı. Müjde! Aile Bakanlığı kesinin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ödemeler 8250 TL'yi buldu! Garanti, Akbank, Ziraat, TEB..

Emekli promosyonunda yarış kızıştı. Bankalar müşteri çekmek için kesenin ağzını açtı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte detaylar...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İstinyePark İzmir kapılarını açtı!

İzmirliler 270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'i merakla bekliyordu. İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı.

Bitcoin 40 bin dolar psikolojik duvarını aştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Bitcoin, 40 bin dolar psikolojik duvarını aştı.

Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı...

Bankalar kesenin ağzını açtı! Emeklilere müjde!

Bankalar emekli maaşı alan vatandaşları müşterisi yapmak için kesenin ağzını açtı. Cezbedici promosyon oranlarıyla bankalar emekli maaşı alan kişileri kendilerine çekiyor. İşte bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları...

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

356 AVM bugün kapılarını açtı! 

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici olarak faaliyetleri durdurulan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli tedbirler alınarak bugün kapılarını açtı...

bakanlığın açtığı spor okulları Haberi

bakanlığın açtığı spor okulları

Olimpiyat Oyunları tarihinin en başarılı sporcusu ABD’li Michael Phelps’in antrenörlüğünü yapan ve şu anda Türk Milli Takımı baş danışmanlığı görevini yürüten Bob Bowman da, tesisleşmedeki yatırımlar konusundaki düşüncelerini, "Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın bu konudaki yoğun çabasını ve gayretini gözlemleyebiliyoruz. Ülke olarak çok genç bir nüfusumuz var ve bu gençler, yeni tesisler sayesinde sporu çok daha iyi imkânlarla yapacak." diye aktardı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yoğun çalışmaları sonrasında inşa edilen toplam 789 tesisten 213’ü yakın dönemde ülke sporunun hizmetine sunulurken bu tarihi gelişme, spor dünyasında da takdir topladı.


TESİSLER, SADECE FUTBOL DEĞİL TÜM OLİMPİK BRANŞLARDAKİ AÇIĞI GİDERECEK”


A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, son dönemdeki büyük tesisleşme atağıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.


Tesisleşme konusunda geçmişle kıyaslandığında çok önemli değişikliklerin olduğunu...