04 / 05 / 2024

Bakanlık Ankarada yeni metro yapacak

Bakanlık Ankarada yeni metro yapacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ankara'da dördüncü kez bir metro projesinin hazırlığı içinde. Yeni metro hattı AKM ile Kızılay arasına 3,3 kilometre olarak planlandı.

Bakanlık açıkladı! Personel alımının detayları belli oldu

Dışişleri Bakanlığı iş arayan vatandaşları sevindirdi. Güncel personel iş ilanlarını sürekli paylaşan bakanlık yeni bir personel alım ilanını daha açtı. Dışişleri Bakanlığı ortaöğretim mezunu 55 personel alımı yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Fahiş aidatlar için üç bakanlık masaya oturdu: Yeni düzenleme ile yüksek aidatlara büyük darbe vurulacak!

Türkiye'de kira fiyatları gibi yüksek aidatlarda vatandaşı zorluyor. Bu konuda üç bakanlık tarafından yürütülen yeni kanuni düzenleme ile fahiş fiyatların önüne geçilecek. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi! Bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak. Bu paraları kaçırmayın...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Aile Bakanlığının yeni destek ödemesi belli oldu! Bakan Yanık resmen açıkladı! Başvuran parasını hemen alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yeni bir destek ödemesi müjdesi daha geldi. Bu destekle birlikte hak sahipleri çok rahatlayacak. Bakanlık bünyesinde kimsesiz çocuklara 600 lira ödeme yapılacak.

Bakanlık’tan sadece anneleri ilgilendiren kampanya! Tek bir başvuru yüzünüzü güldürecek! İşte detaylar!

Artan enflasyon ile baş edebilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni kampanyalar üretiyor. Bakanlık annelere özel üç ayrı sosyal yardım kampanyası düzenledi. İşte kampanya detayları!

Bakanlık 31 bin 176 yeni personel alacak! İş arayanlara müjde! İşte detaylar...

Bakanlık tarafından bugünkü Resmi Gazete'de yeni personel alımları için 1.144 farklı birimde belgeler açıklandı...

Kira fiyatlarında yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Üç bakanlık bir araya geldi!

Kira fiyatlarında meydana gelen büyük artışın ardından hükümet devreye giriyor. Özellikle son aylarda yükselişe geçen geçen kira fiyatları nedeniyle vatandaşlar sıkıntılar yaşarken, 3 bakanlık bir araya geldi.

Bakanlık konut kredisi müjdesinden sonra harekete geçti! 100 bin TL ile 2 milyon TL arasında ceza geliyor!

Yeni bir ev hayali kuranların beklediği konut kredisi müjdesi geçtiğimiz günlerde gelmişti. Fakat fırsatçılar devreye girince bakanlık da konut fiyatlarını artıranlar için düğmeye bastı. İşte konu ile ilgili gelişmeler...

İş arayanların beklediği haber şimdi geldi! Bakanlık hemen 27 bin 201 yeni personel alacak! Herkes başvurabilir!

Bakanlık bünyesinde toplamda 27 bin 201 personel alımı istihdamı için resmi belgeler yayımlandı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Almanya'da konut krizi için bakanlık kuruldu!

Almanya'nın yeni Başbakanı Olaf Scholz, konut krizinin çözümü için bakanlık kurulduğunu açıkladı. 

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

Akyaka imar planı davasında Bakanlık'tan savunma istendi!

Muğlalıların, Akyaka Revizyon İmar Planına karşı 15 Ekim’den bu yana sürdürdükleri mücadelede yeni bir gelişme oldu. Doğal güzellikleri ve mimari yapıyı olumsuz etkileyecek Akyaka bölgesindeki planın iptali için çevrecilerin açtığı davayı onaylayan mahkeme, Bakanlık'tan savunma istedi.

Bakanlık Ankarada yeni metro yapacak Haberi

Bakanlık Ankarada yeni metro yapacak

Başkent’te yapımı bitirilemeyen 3 metro hattının yapımını devralıp, ikisini hizmete açan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ankara için yeni bir proje açıkladı. Yeni metro hattı AKM ile Kızılay arasına inşa edilecek.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ankara’da inşa edilecek olan yeni metro hattının yapımını üstlendi. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ile Kızılay arasında hizmet verecek hattın yapımını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı gerçekleştirecek. Konuyla ilgili Bakanlar Kurulu kararının Resmi Gazete’de yayımlandığını belirten Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan şunları söyledi:


ÜÇ İSTASYONLU HAT


Atatürk Kültür Merkezi - Gar - Kızılay metro hattı tümüyle yer altında, metro standartları ile projelendirildi. 3,3 kilometre ve 3  istasyondan oluşuyor. Bu proje, Bakanlığımızca yürütülmekte olan Keçiören-Atatürk Kültür Merkezi hattının AKM İstasyonundan sonra Gar üzerinden Kızılay’a uzatacak. Proje,...