07 / 05 / 2024

Bakgör Yaşam 6 örnek daireler

Bakgör Yaşam 6 örnek daireler

Tamamı beyaz eşyalı ve tamamı 3+1 daire BURSA'da hayata geçirilen Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinin tamamı 3+1 dairelerden meydana geliyor.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile birlikte Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Çakır "Yaşam ve Spor Merkezi Türkiye'ye örnek olacak" dedi

Diyarbakır yaşam endeksi sıralamasında 75'inci!

Diyarbakır, yaşam endeksinde iller sıralamasında 75. sırada yer aldı. Türkiye’de ilk sırayı Isparta, son sırayı Muş aldı. Diyarbakır, alt yapı hizmetlerine erişimde 29. sırada yer alırken, yaşam memnuniyeti endeksi sıralamasında ise 79. sırada yer aldı.

VİKO, yeni ürünüyle yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Esenler’de Kentsel Yaşam ve Sürdürülebilirlik Paneli düzenlendi!

"Kentsel Yaşam ve Sürdürülebilirlik" panelinde mimar, hukukçu ve akademisyenler, Esenler’de sürdürülebilir kentsel yaşam pratiği için yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Rüya Yaşam Evleri'nde stüdyo daireler 120 bin TL'ye!

Rüya Yaşam Evleri'nde 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur.

Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi'nin temel atma töreninden önce inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Wonngjin Eversky Çevresel Yaşam Ürünleri Teknolojileri Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Wonngjin Eversky Çevresel Yaşam Ürünleri Teknolojileri Pazarlama Anonim Şirketi, 300 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mrş. Fevzi Çakmak 'ta kuruldu.

Bakgör Yaşam 6'da örnek daireler hazır!

Tamamı beyaz eşyalı ve tamamı 3+1 daire BURSA'da hayata geçirilen Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinin tamamı 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Samsun'da Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Mahallesi’nde yapımına başlanan Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezi alanında incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yapılan tesisimiz Samsun’da bir ilk olacaktır” dedi.

Pamukkale'de Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi açılıyor!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatınmla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı.

Bakgör Yaşam 6 örnek daireler Haberi

Bakgör Yaşam 6 örnek daireler

Tamamı beyaz eşyalı ve tamamı 3+1 daire BURSA'da hayata geçirilen Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinin tamamı 3+1 dairelerden meydana geliyor. Osmangazi Hipodromuna yakın bir konumda olan Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinde daireler beyaz eşyalı olarak teslim ediliyor. Bakgör İnşaat tarafından Bursa Nilüfer Ertuğrul Mahallesinde inşa edilen projede daireler 152 metrekare olarak inşa edildi. Geniş rekreasyon alanına sahip olan Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinin örnek dairesi hazır...