15 / 05 / 2024

Bakı Kılıç

Bakı Kılıç

BGV Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bakı Kılıç ve Gökhan Yılmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Ümraniye, A.Dudullu Mahallesi, Saray Bosna Caddesi'nde kuruldu.

Elinde Euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL kuru 23 Ağustos 2022...

Avrupa'daki resesyon beklentisi ve enerji krizi ve ABD Merkez Bankası'nın izlediği faiz politikası ile birlikte dolar, Euro karşısında değer kazandı. Elinde euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL 23 Ağustos 2022...

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor!

İstanbul’un en eski hanları arasında yer alan Karaköy'deki Yelkenciler Han bakımsızlıktan yıkılıyor. 17’nci yüzyılda inşa edilen tarihi yapı ilgisizlikten çökmeye başladı.

Kars Sarıkamış’taki tarihi av köşkü yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki asırlık ahşap av köşkü yıkılıyor. 121 yıl önce yaptırılan köşk her geçen gün ilgisizlik ve bakımsızlıktan dolayı harabe hale döndü.

Adana Yüreğir'de metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde metruk halde bulunan binalar tek tek yıkılıyor. Sinanpaşa Mahallesi'nde yapılan tespitler sonucu boş ve bakımsız binalarda yıkım çalışmaları yapılarak molozları bölgeden temizlendi.

Kütahya Pazarlar'da metruk binalar yıkılıyor!

Kütahya Pazarlar'da halkın güvenliği ve sağlığı için olumsuz etki yapan eski ve bakımsız binalar yıkılıyor.

Tarihi Tacü’l-Vezir Türbesi yıkılıyor!

Kültür Park içerisindeki 1239 yılında yaptırılan Tâcü’l-Vezir Türbesi, bakımsızlık ve ihmalkarlık yüzünden yıkılıyor. Kültür Park’a bakan penceresinin alt kısımları yıkılmış durumda.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor!

150 bin TL ödüllü Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla başlayan yarışmanın kayıtları 17 Mart 2017'ye kadar alınacak.

Akşehir'de harabe evler yıkılıyor!

İlçemizde yıkılma tehlikesi olan sahipsiz evler belediye tarafından yıkılıyor. İlçemizde özellikle eski Akşehir evleri civarında bulunan, etrafına tehlike saçan ve sahipleri tarafından bakılmayan evler çevre sakinlerini rahatsız ediyordu.

Kağıthane'de günde 70 daire yıkılıp yeniden yapılıyor!

Andy-Ar’ın anketinde ‘en başarılı’ seçilen başkanlar, sırlarını anlatmaya devam ediyor. Bugünkü konuğum da Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç. Halka yakınlıkta İstanbul şampiyonu olan Kılıç, kendisini bu sonuca götüren yöntemleri bakın nasıl anlattı..

Alanya cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sorumluluk alanı içinde olan cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor. Park ve Bahçeler ekipleri, caddelerin refüj ve kaldırımlarında bakım, budama, ot temizleme ve ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Sarıkamış Katerina Av Köşkü yıkılıyor!

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Katerina Av Köşkü’ bakımsızlık ve sahipsizlikten dolayı yıkılıyor. Katerina Köşkü, otel yapılması için proje hazırlanmış ve ihaleye çıkarılmış ve ilgi görmemişti.

Binanın yıkılıp yeniden yapılması için oybirliği gerekiyor mu?

Kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında riskli olarak ilan edilen yapılar maliklerin kararına bakılmaksızın yıkılıyor. Peki, riskli olmayan bir binanın yıkılıp yeniden yapılması için oybirliği gerekiyor mu?

Bakı Kılıç Haberi

Bakı Kılıç

BGV Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bakı Kılıç ve Gökhan Yılmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Ümraniye, A.Dudullu Mahallesi, Saray Bosna Caddesi'nde kuruldu. 


BGV Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...