03 / 05 / 2024

bakır fiyatı bugün

bakır fiyatı bugün

17 Ekim 2022 Pazartesi günü altın fiyatları yükselişe geçti  fakat piyasalar Fed’in daha fazla faiz artırımına gitmesinden endişelenirken bakır piyasaları, bu hafta açıklayacağı üç aylık üretim rakamlarını bekliyor.

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Hurda fiyatlarına dev zam! Demir ve bakır hurda bugün kaç TL oldu? 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

Altın yatırımcıları dikkat! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Aralık 2023 Pazar canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2005 dolardan işlem görüyor. Peki 1 gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira oldu? 10 Aralık 2023 canlı altın fiyatları. 

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

ŞOK 21 Ekim online aktüel ürünleri bugün raflarda! Sinbo Airfryer 1.499 TL'ye satılacak! İşte uygun fiyatlı ürünler...

ŞOK Market haftanı indirimli ürünlerini yayımladı. ŞOK 21 Ekim online aktüel ürünleri bugün raflarda. İşte indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

bakır fiyatı bugün Haberi

bakır fiyatı bugün

ABD’deki enflasyonun, beklenilenden daha uzun sürede yavaşlayacağın gösteren veriler üzerine külçe fiyatları son iki ayın en olumsuz hatasına geçirdi. Bu veriler, Kasım ayındaki Fed toplantısında enflasyonu düşürmek için daha fazla faiz artırımı yapılacağı beklentilerini yükseltti.

Piyasalar, yaklaşık yüzde 100 olasılıkla Fed'in Kasım ayında üst üste üçüncü kez 75 baz puanlık faiz artırımına gideceğini öngörüyor. Bu artış, ABD faizlerini 2007 yılının sonundan bu yana gördüğü en yüksek seviyesi olan yüzde 4 civarına çıkaracak.

SPORT ALTIN DEĞER KAZANDI

Spot altın yüzde 0,1 artarak 1.646,02 dolara yükselirken altın vadeli işlemleri yüzde 0,2 artışla 1.651,35 dolar oldu.

Her iki enstrüman da bir önceki hafta yüzde 3'ten fazla değer kaybetti.

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın, geçen ay ulaştığı 20 yılın zirvesine yakın kalan güçlü doların baskısı altında...