17 / 05 / 2024

Bakır Kuyumculuk İnşaat Gıda Emlak Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Bakır Kuyumculuk İnşaat Gıda Emlak Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Bakır Kuyumculuk İnşaat Gıda Emlak Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zefer Bakır tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Hurda fiyatları bugün kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Bugün bakır fiyatlarının artması ile gözler hurda bakır fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları bugün kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 19 Aralık 2022 hurda fiyat listesi...

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gün tarafından kuruldu.

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gülhan tarafından kuruldu.

Ubc Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ubc Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Younus Ouda Al-Khafajı, Oday Tarık Abdu Wajdı, Wajeeh Younus O Al-Khafajı ve Yenal Gozi ortaklığında kuruldu.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Bakır Kuyumculuk İnşaat Gıda Emlak Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Bakır Kuyumculuk İnşaat Gıda Emlak Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Bakır Kuyumculuk İnşaat Gıda Emlak Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zefer Bakır tarafından kuruldu. 


Bakır Kuyumculuk İnşaat Gıda Emlak Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Bakır Kuyumculuk İnşaat Gıda Emlak Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Alibeyköy Mh.Uludağ Cd. N.114 B...