05 / 05 / 2024

Bakırcılar Madencilik İnşaat iletişim

Bakırcılar Madencilik İnşaat iletişim

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaymaz tarafından kuruldu.

Glow Madencilik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glow Madencilik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yıldız tarafından kuruldu.

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Çendik tarafından kuruldu.

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Gerovit Madencilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gerovit Madencilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gerovit Madencilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alpaydın tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ali Karaaslan, Cumalı Kurnaz ve Gökhan Kurnaz tarafından kuruldu.

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Enes Furkan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Bakırcılar Madencilik İnşaat iletişim Haberi

Bakırcılar Madencilik İnşaat iletişim

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
INSAAT TAAHHÜT VE YOL YAPMA,MADENCILIK,NAKLIYE,PETROL VE KARYAKIT VE NAKLIYE ISLERI VE ŞİRKET SÖZLEŞMESİNDE YAZILI OLAN DİĞER İŞLER...

Adres: Kordonboyu Mah.Ankara Cad. Polat Is Merkezı No:108/51...