07 / 05 / 2024

bakırköy 46 özel proje alanımı

bakırköy 46 özel proje alanımı

17 Aralık'ta başlayan operasyonda gözaltına alınan isimlerden Ali Ağaoğlu'na sorula sorulardan biri olan 1 milyar dolarlık Bakırköy 46 projesi, mahkeme tarafından durduruldu. Ağaoğlu itiraza hazırlanıyor...

Bakırköy'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık benzin kulübesi hissesi!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 62 ada, 46 parselde yer alan kargir benzin satış kulübesi hissesini 14 milyon 917 bin TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı!

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Tapuların hemen verildiği proje 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları!

Teslime sayılı günler kalan Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor...

Bakırköy City'de son daireler 24 ay 0 faizle!

Bakırköy City'de son daireler için 24 ay 0 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ile de ev sahibi olunabiliyor..

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı!

İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de Beyaz İnşaat imzası ile yükselen Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor..

Bakırköy'de belediye mülklerine tahliye!

Bakırköy'deki İstanbul Caddesi üzerinde özel bir şirket tarafından kullanılan Belediyenin mülkiyetinde bulunan tahliye edildi.

Bakırköy Central Park projesine dava mı açıldı?

Ağaoğlu İnşaat'ın Bakırköy'de hayata geçirdiği 1200 konutluk ‘Bakırköy 46’ projesine Bakırköy Belediyesi tarafından projenin imar planlarına aykırı yapıldığı gerekçesiyle İstanbul 8. İdare Mahkemesi’ne dava açıldı.

Central Park Bakırköy Ağaoğlu Projesi!

Central Park Bakırköy Ağaoğlu İnşaat projesinin lansmanı yarın yapılıyor. 2013 yılında durdurulan Bakırköy 46 projesi, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa sunuluyor...

Ağaoğlu Bakırköy 46, Central Park oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 projesinde çalışmalar 2 yıl süren yargı sürecinin ardından yeniden başlıyor. Ali Ağaoğlu projenin adını Central Park olarak değiştirdiğini açıkladı.

Ağaoğlu Bakırköy 46 projesi yeniden başlıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 adlı konut projesinde çalışmalar 2 yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Yargı sürecinin ardından projenin adı da Central Park oldu.

Bakırköy City ödeme planı!

Bakırköy City ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje konum olarak Veliefendi Hipodromu'nun karşısında bulunuyor.

Spesiyal Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Spesiyal Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Mustafa Hasan Güzel Şube Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin arazisinin özel bir firmaya satılıp AVM yapılacağı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

bakırköy 46 özel proje alanımı Haberi

bakırköy 46 özel proje alanımı


Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla başlatılan 17 Aralık operasyonunda gözaltına alınıp 3 gün sonra yurtdışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'na ait gözaltı sırasında da kendisine hakkında soru sorulan 1 milyar dolarlık Bakırköy 46 projesi, İstanbul 8'inci İdare Mahkemesi'nin kararıyla durduruldu.


Bakırköy 46 projesi hakkındaki şikayeti, projenin tadilat planlarına yapılan donatı alanlarını azaltıcı, yapı yoğunluğunu artırıcı ve ulaşımı engelleyici, tarihi yarımada siluetini etkilediği iddiasıyla Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bölge İdare Mahkemesi'ne yapmıştı.


GEREKÇE YÜKSEKLİK


Mahkeme tarafından salı günü belediyeye gönderilen kararda donatı alanlarının yüzde 12 oranında azaltıldığının saptandığı, konut alanlarında öngörülen 70 metrelik irtifa ile tarihi kent merkezi görünümünü olumsuz etkilediği ve alınan kota göre 63 metreyi geçmemesi gerektiği halde planların 70 metrelik bir yükseldiği öngörüldüğüne yer verildi.


"HOŞ BİR...