28 / 04 / 2024

bakırköy 46 projesinin ismi neden değişti

bakırköy 46 projesinin ismi neden değişti

Daha önce Bakırköy 46 adıyla satışa çıkan Central Park İstanbul projesi yeniden başladı. Ağaoğlu,“Üst mahkeme haklılığımızı tescilledi. Projemiz yeniden Central Park İstanbul ismiyle kaldığı yerden devam ediyor. Kısa sürede de satışlara başlayacağız” dedi

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Bakırköy'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık benzin kulübesi hissesi!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 62 ada, 46 parselde yer alan kargir benzin satış kulübesi hissesini 14 milyon 917 bin TL'ye icradan satıyor...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Ofis Karat Bakırköy'ün 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, Baş Yapı-Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Ofis Karat Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Ofis Karat Bakırköy'ün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Bakırköy'de hayata geçirilen Ofis Karat Bakırköy projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Bulut Yapı, Bakırköy'de dönüşüm projelerine yöneldi!

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

Bakırköy City 2 Evleri teslim tarihi!

Bakırköy City 2 Evleri projesi 62 daire ve 12 ticari birimden meydana geliyor. Beyaz İnşaat, Bakırköy City 2 projesinin satışlarına Haziran ayında başlayacak...

Bakırköy Central Park projesine dava mı açıldı?

Ağaoğlu İnşaat'ın Bakırköy'de hayata geçirdiği 1200 konutluk ‘Bakırköy 46’ projesine Bakırköy Belediyesi tarafından projenin imar planlarına aykırı yapıldığı gerekçesiyle İstanbul 8. İdare Mahkemesi’ne dava açıldı.

Central Park Bakırköy Ağaoğlu Projesi!

Central Park Bakırköy Ağaoğlu İnşaat projesinin lansmanı yarın yapılıyor. 2013 yılında durdurulan Bakırköy 46 projesi, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa sunuluyor...

Ağaoğlu Bakırköy 46, Central Park oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 projesinde çalışmalar 2 yıl süren yargı sürecinin ardından yeniden başlıyor. Ali Ağaoğlu projenin adını Central Park olarak değiştirdiğini açıkladı.

Ağaoğlu Bakırköy 46 projesi yeniden başlıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 adlı konut projesinde çalışmalar 2 yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Yargı sürecinin ardından projenin adı da Central Park oldu.

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..

bakırköy 46 projesinin ismi neden değişti Haberi

bakırköy 46 projesinin ismi neden değişti

Ortaköy’de Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun konutunda gerçekleşen basın toplantısına Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir Central Park İstanbul projesiyle ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Daha önce Bakırköy 46 adıyla satışa çıkan projenin tekrar başladığını belirten Ağaoğlu, “Üst mahkeme haklılığımızı tescilledi. Projemiz yeniden Central Park İstanbul ismiyle kaldığı yerden devam ediyor. Kısa sürede de satışlara başlayacağız” dedi. 


2014 yılında hayata geçen Marmaray, tüp geçit projesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü şehir parkı projesinin önemli olduğunu belirten Ağaoğlu, Central Park İstanbul projesinin bugün daha daha da değerlendiğini ve daha çok kazandıran bir proje haline geldiğinin altını çizdi.


“Central Park İstanbul, Aileler için En İyi Proje”


Bakırköy’ün İstanbul’un...