02 / 05 / 2024

bakırköy Aşçıoğlu inşaat

bakırköy Aşçıoğlu inşaat

Selenium markasıyla tanınan Aşçıoğlu İnşaat, şehir merkezinden ayrılmıyor. En son Avrupa Yakası Ataköy’de yeni projeye başlayan Aşçıoğlu, bölgede bir parsel daha alırken Levent ve Bakırköy’e hazırlanıyor.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Bakırköy Mizah Müzesi açıldı!

Bakırköy Belediyesi tarafından inşa ettirilen Mizah Müzesi vatandaşların hizmetine açıldı...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Bakırköy City fiyat listesi 2017!

Toplam 200 milyon lira yatırımla yükselen Bakırköy City Konutları Beyaz İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa ediliyor. İşte Bakırköy City fiyat listesi 2017...

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 milyar dolarlık 4 yeni proje geliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2017 yılı içinde başlamayı planladığı 4 proje için 3 milyar dolarlık yatırım planlıyor. Projeler; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy'de hayat bulacak

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

bakırköy Aşçıoğlu inşaat Haberi

bakırköy Aşçıoğlu inşaat

İstanbul’da Fulya, Gayrettepe, Ulus, Göktürk gibi merkezi lokasyonlarında ‘Selenium’ markasıyla gayrimenkul projeleri hayata geçiren Aşçıoğlu Grubu, merkezdeki projelerine devam ediyor. Son olarak Ataköy’de Selenium Ataköy projesini satışa sunan Aşçıoğlu, bu projenin yakınında yeni bir projenin çalışmalarını sürdürüyor. Aşçıoğlu, Levent ve Bakırköy’de de yeni projeler üzerinde çalışıyor. Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Aşçıoğlu ve Selenium merkezci bir marka. Selenium, Türkiye’deki en kaliteli rezidans markalarından birisi. Dünyadan da takdir aldı. Bu nedenle merkezden uzaklaşmıyoruz. Ataköy ve Bakırköy de bizim kalitemize uygun lokasyonlar” diye konuştu.


İkinci proje hazırlanıyor


Selenium Ataköy projesi ile bölgede başarılı bir satış grafiği yakaladıklarını anlatan Yaşar Aşçıoğlu, “Bölgede yeni bir yer daha aldık. E-5 cepheli Ataköy 38. Parsel’de, 8 bin 600 metrekarelik alanda bir Selenium markası daha yükselecek....