06 / 05 / 2024

Bakırköy Atlas Konaklarında satılık daire

Bakırköy Atlas Konaklarında satılık daire

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının 2021 yılında açılması planlanıyor.

Bakırköy Papatya Apartmanı'nda 3 milyon 400 bin TL'ye satılık daire!

İstanbul ili Bakırköy ilçesinde yer alan Papatya Apartmanı'nda bir gayrimenkul 3 milyon 400 bin TL'ye satışa sunuluyor. İhale tarihi 2 Ağustos 2016.

Pruva 34 Rezidans Bakırköy ev fiyatları!

Pruva 34 Rezidans Bakırköy ev fiyatları KDV hariç 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Pruva 34 Rezidans projesi Bakırköy sahil hattında yükseliyor...

Bakırköy Tren İstasyonu 2017 yılında açılıyor!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, İstasyon Caddesi üzerinde Bakırköy esnafıyla sokak kahvaltısında buluştu. Kerimoğlu, kahvaltıda esnafın sorunlarını dinledi ve bunun yanında istasyon müjdesi verdi.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda son daireler! 750 bin liraya!

Bakırköy Sahil Apartmanı projesi tek blok halinde Bakırköy'de inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Zaman & Mekan Yapı imzasını taşıyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 900 bin dolara dubleks daire!

Tek blok halinde inşa edilen Bakırköy Sahil Apartmanı projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Zaman & Mekan Yapı tarafından hayata geçirilen projede son dairelerin satışı devam ediyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda hemen teslim daireler!

Zaman & Mekan Yapı tarafından hayata geçirilen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda teslimler hemen yapılıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 12 adet daire bulunuyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda banka kredisiyle ödeme fırsatı!

Zaman ve Mekan Yapı imzasıyla yükselen projede daire tipleri 3+1 ve 5+2 olarak tasarlandı. Ataköy Marina'nın karşısında yükselen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 5+2'ler 850 bin TL'ye!

Zaman ve Mekan Yapı tarafından inşa edilen Bakırköy Sahil Apartmanı projesinde daireler 3+1 ve 5+2 şeklinde dizayn edildi. Toplam 12 adet daireden meydana gelen proje tek blok halinde yükseliyor.

Bakırköy Atlas Konaklarında satılık daire Haberi

Bakırköy Atlas Konaklarında satılık daire

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire,28 Temmuz 2015 günü saat 09:10 ile 10:05 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.



5 katlı bina ve Atlas Konakları'nda bulunan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 6 milyon 870 bin 592 TL'ye satışa çıkarılıyor.



Kıymeti: 6.870.592,85 TL




1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: Satışa ilişkin dosyada mevcut 04/06/2014 tarihli bilirkişi raporuna göre “ Tapunun İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2909 ada, 11 parselde, kayıtlı, taşınmazı olup, adres olarak Zeytinburnu ilçesi, Maltepe Mahallesi, Hastane Yolu Sokak, 6 dış kapı no.lu adreste yer almaktadır. Yerinde yapılan incelemede; arsa ana taşınmaz üzerine inşa edilen binanın kat irtifakı tesis edilmemiştir. Tapu kayıtlarına göre Kargir İmalathane olarak cins değişikliği yapılmıştır. 764,00 m2 yüzölçümlü parsel üzerine inşa...