02 / 05 / 2024

bakırköy entegre sağlık kampüsü

bakırköy entegre sağlık kampüsü

Bakırköy’e dev hastane geliyor. İhale süreci devam eden Bakırköy Sağlık Kampüsü projesinin inşaatına ise 2014’ün ilk çeyreğinde başlanması planlanıyor. Proje tamamlandığında toplam 1043 yatak kapasite ile hizmet verecek...

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Bakırköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Demiryolu Kuzeyi ve Güneyi 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bakırköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Zuhuratbaba Mahallesi, 139 ada, 25 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Bakırköy Belediyesi'nden kiralık 95 dükkan!

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Cevizlik Mahallesi'nde yer alan 95 dükkanı kiraya verecek.

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

bakırköy entegre sağlık kampüsü Haberi

bakırköy entegre sağlık kampüsü


 


İstanbul Bakırköy’de planlanan Sağlık Kampüsü projesinde sona gelindi. İhale süreci devam eden Bakırköy Sağlık Kampüsü’nün inşaatına 2014’ün ilk çeyreği ya da en geç ikinci çeyrekte başlanması planlanıyor. 




1043 yatak kapasiteyle hizmet verecek

Toplam 1043 yatak kapasiteyle Bakırköy halkına hizmet vermeye hazırlanan Bakırköy Sağlık Kampüsü’nde 538 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, 278 yataklı kalp damar hastalıkları hastanesi ve 227 yataklı onkoloji hastanesi yer alacak.