02 / 05 / 2024

Bakırköy gayrimenkul ihalesi

Bakırköy gayrimenkul ihalesi

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 650 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 6 Eylül 2018 olarak belirlendi.

Bakırköy'de 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi'nde yer alan daire vasfındaki gayrimenkul 3 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Bakırköy binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Bakırköy'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, Florya Çiftliği Mevkii, 949 ada 182 parselde yer alan 5 katlı binanın 1/3 hissesini 9 milyon 981 bin TL'ye satıyor...

Bakırköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık konut!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesinde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ofis Karat Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ofis Karat Bakırköy projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Ofis Karat Bakırköy değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ofis Karat Bakırköy projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy gayrimenkul ihalesi Haberi

Bakırköy gayrimenkul ihalesi

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 3 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Tapu Kaydı: İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mah. 346 Ada, 46 Parsel, 1.139,50 metrekare Yüzölçümlü, 60/600 Arsa paylı, 1.Bodrum kat, 3 Nolu bağımsız bölüm, Pansiyon Dairesi nitelikle taşınmaz.

Özellikleri: Satışa ilişkin dosyada mevcut 17/10/2017 tarihli bilirkişi raporuna göre " Satışa konu taşınmaz; Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, İstanbul Caddesinde, tapunun 346 ada, 46 parsel numarasında kayıtlı ve İstanbul Caddesinden 22 dış kapı numarası alan 1.139,50m2 miktarlı kat mülkiyeti tesisli kargir Yalı Apartmanında 60/600 arsa paylı 1.bodrum kat (3) bağımsız bölüm, (2) kapı numaralı nolu Pansiyon Dairesi vasıflı taşınmazın tamamı niteliğindedir.2 bodrum kat+ zemin kat+ 3 normal kattan müteşekkil, B.A.K....