05 / 05 / 2024

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi

İstanbul, Bakırköy'de üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında kalan Kartaltepe Mahallesi'ndeki 23 bin metrekarelik parsele yapılacak gençlik merkezi için İstanbul Belediyesi 3 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

İBB İstanbul Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Uluslararası Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yüzde 50'sinin tamamlandığını açıklayan Uysal, projenin 2019'da açılacağını açıkladı.

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.

Dubaili yatırımcıdan Karat Bakırköy'de 25 milyon TL’lik yatırım!

Dubai kökenli bir yatırımcı grup Ofis Karat Bakırköy projesinden geçtiğimiz hafta 4 adet dükkan ile büyük metrekareli 2 ofis satın aldı. Projeden 25 milyon TL'lik alımın söz konusu oldu.

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi 3 Ekim'de!

İstanbul, Bakırköy'de üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında kalan Kartaltepe Mahallesi'ndeki 23 bin metrekarelik parsele yapılacak gençlik merkezi için İstanbul Belediyesi 3 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

Bakırköy Şenlikköy imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi, 276 Ada 3 parsel, 297 Ada 13,34,41 Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000'lik imar planı değişikliği askıya çıktı...

Bakırköy City metrekaresi 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Beyaz İnşaat - Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy'de, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City 5 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi.

Sakyol İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Sakyol İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Nevzat Sak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu.

Halk GYO, Referans Bakırköy'de ne kadarlık satış yaptı?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., "Referans Bakırköy" projesinde, 224 bağımsız bölümün satışı ile 161,6 milyon TL'lik satış tutarına ulaştıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Burcu Çil Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu.

Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Abdullah Kaptan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Zeytinlik Mahallesi'nde kuruldu.

TAG Ajans 21 Aralık'ta Bakırköy'de açıldı!

Yeni bir medya tasarım ajansı daha Türkiye iletişim sektörüne “merhaba” dedi. İki genç girişimci tarafından kurulan TAG AJANS, birçok konuğun katılımıyla 21 Aralık Cumartesi günü Bakırköy Cemal İş Hanı’nda bulunan ofisinde düzenlenen törenle açıldı...

Ta Turizm Otelcilik Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Ercan Tanrıvermiş, Kemal Tanrıvermiş tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi Haberi

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi

İstanbul, Bakırköy'de üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında kalan Kartaltepe Mahallesindeki 23 bin metrekarelik parsel, 2011 yılında doğal afetlere yönelik eğitim parkı ve sosyal üniteler yapılmak üzere ayrıldı. Mülkiyeti hazineye ait olan parsel 2014'te iki yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edildi. 


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi 2015'in Haziran ayında parsel için istenen imar değişikliğini kabul etmeyip park fonksiyonun korunmasına zemin altının da katlı otopark olarak kullanılmasına hükmetti. Bakırköy Belediyesi de plan askıya çıktığında otopark ile ilgili düzenlemeye itiraz etti. 


SÖZCÜ GÜNDEME GETİRDİ 

İlçe belediyesinin itirazı İBB Meclisi'nin mart ayı oturumunda gündeme alındı. İtiraz görüşülürken planda önemli bir değişikliğe imza atıldı. Üstyapı Projeler Müdürlüğü'nün yazısı ile parsele gençlik merkezi yapılmasına karar verildi. SÖZCÜ'nün gündeme getirdiği plan değişikliği ile "Uluslararası Gençlik Merkezi" inşaatı...