27 / 04 / 2024

bakırköy yenimahalle veliefendi pruva 34

bakırköy yenimahalle veliefendi pruva 34

Bakırköy Belediyesi, sahil kısmına inşa edilen projelerden Yalı Ataköy'den sonra Veliefendi Hipodromu ile deniz arasında kalan Pruva 34 projesini de mühürledi. İşte o mühürleme operasyonunun perde arkası...

Ofis Karat Bakırköy'ün kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 22 Eylül tarihinde onaylandı. 

Ofis Karat Bakırköy'ün geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) geçici kabulü onaylandı. 

Bakırköy'de 7 mahalleyi dönüştürecek imar planı reddedildi!

Bakırköy'ün birinci derece deprem bölgesinde yer alan Osmaniye, Kartaltepe ve Zuhuratbaba mahalleleri ile Zeytinlik, Cevizlik, Yenimahalle ve Sakızağacı mahallelerinin kentsel dönüşüm planları reddedildi...

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

Bakırköy Yenimahalle 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Yenimahalle Sınırları İçerisinde Kalan 901 Ada 18 No'lu Parsele İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bakırköy'de tarihi kilise üzerine turistik tesis inşaatı!

Bakırköy Yenimahalle de bulunan eski doğum evinin altındaki" vaftizci yahya kilisesi"üzerine turistik tesis inşaatına başlandı.

Bakırköy Yenimahalle'de yeni imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Bakırköy İlçesi, Yenimahalle, 901 ada 18 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı..

Emlak Konut Bakırköy arsasındaki 90 dükkanın ruhsatını aldı!

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında 901 ada 18 parselde yer alan 90 adet ticari ünitenin yapı ruhsatını aldı.

Emlak Konut Bakırköy'deki gayrimenkulün değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Yenimahalle Mahallesi mevkii sınırları içerisinde yer alan parselin 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy Yenimahalle'deki otopark sorunu dönüşümle çözülür!

Bakırköy Yenimahalle Tren İstasyonu yanında kurulan sofrada Yenimahallelilerle bir araya gelen Bakırköy Belediye Başkanı, kentsel dönüşüm için çaba ve gayretlere devam edeceklerini söyledi.

Bakırköy City 2'de teslimler Ağustos 2018'de!

Bakırköy City 2'de teslimler Ağustos 2018'de başlayacak. Bakırköy -Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, 4 bin 448 metrekare alan, 5 blok, 62 daire ve 12 ticari alana sahip olacak.

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle projesi için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazanan Baş Yapı'ya bugün arsanın yer teslimi yapıldı.

Baş Yapı Bakırköy projesinde imzalar atıldı!

Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinde imzalar atıldı.Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı'nın 62 milyon TL teklifle kazandığı arsanın emsale esas inşaat alanı 7 bin 792 metrekare.

bakırköy yenimahalle veliefendi pruva 34 Haberi

bakırköy yenimahalle veliefendi pruva 34


Bakırköy Belediyesi, Yenimahalle Mahallesi'nde bulunan ve Sümerbank arazisine konumlandırılan Pruva 34 projesini de mühürledi. Bakırköy Belediyesi, daha 5 gün önce Ataköy 1. Kısım Mahallesi'nde yer alan Yalı Ataköy projesini mühürlemişti.


Bakırköy Yalı Ataköy projesinin mühürlenme operasyonu hakkında detaylı bilgiler için tıklayın! 




Pruva 34 projesi, daha önce 'İstanbul silüeti' tartışmalarıyla gündeme gelmiş ve tarihi eserler çıkan arsa için ruhsata aykırı yapılaşma ve Ataköy sahilde mahkeme tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararı gerekçe gösterildi.


Pruva 34, İstanbul 5. İdare Mahkemesi 02.05.2014 tarih 2013/540 esas sayılı karar istinaden süresiz olarak mühürlendi.



 


Pruva 34 projesi kazısından neler çıktı?


Doğa Şehircilik tarafından 2004'te satın alınan ve yapımına 2014 yılında başlanan Pruva 34 projesinin hafriyat çalışmalarında; Bizans dönemine ait Adalet Binası (Hebdomon Tribünalis) ile Sayfiye Sarayı (Hebdomon...