24 / 05 / 2024

Bakırlar Dekorasyon adres

Bakırlar Dekorasyon adres

Bakırlar Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Bakır tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Yarar tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı rekorla kapattı. Gram altın dün serbest piyasalarda 1.300 TL olurken bugün de sınırları zorlamaya devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altın rekora koşuyor! Yastık altında 1 gram bile altın saklayanlar acilen bakın! 9 Aralık 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Son zamanlarda sınırları zorlayan altın bugün rekora koşuyor. Yastık altında 1 gram bile altın saklayanlar acilen bakın. İşte 9 Aralık 2022 canlı altın fiyatları.

Yastık altında dolar saklayanlar acilen bakın! Dolar sınırları aşa aşa geliyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar bugün de sınır tanımadan yükselmeye devam ediyor. Yastık altında dolar saklayanlar hemen bakın! Son dakika dolar kuru...

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Marist İç Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Marist İç Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Marist İç Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı.

Supreme Internatıonal Gayrimenkul Emlak İnşaat Dekorasyon Turizm İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Supreme Internatıonal Gayrimenkul Emlak İnşaat Dekorasyon Turizm İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Jouma Jajoul ve Nedal Amın Y.A. ortaklığında kuruldu.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çayırcı tarafından kuruldu. 

Sürer İç Mimarlık Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürer İç Mimarlık Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Sürer tarafından kuruldu.

JF Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JF Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Yüksekten ve Jiyan Berk Alpaslan ortaklığında kuruldu.

Bakırlar Dekorasyon adres Haberi

Bakırlar Dekorasyon adres

Bakırlar Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Bakır tarafından kuruldu.

Bakırlar Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.İNSAAT Yurt içinde ve Yurt dısında Her türlü insaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar,arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının insaatı, kamuya ait binaların insaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdısı müteahhitlik hizmetleri,taseronluk hizmetleri, b- Her türlü insaat malzemelerini imalatı, tugla kiremit, kum, çimento, mıcır, insaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere dogramaları, hazır sıva, iç ve dıs sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan...