29 / 04 / 2024

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı rekorla kapattı. Gram altın dün serbest piyasalarda 1.300 TL olurken bugün de sınırları zorlamaya devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları.



Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcıların odağında. Rekordan rekora koşan altın fiyatları artık yükseliş trendine geçti.  ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altnda gelmesi, Merkez Bankalarının faizlerle ilgili  güvercin tondaki mesajları, iflas eden ABD bankaları ve dolar endeksindeki gerilemeler altın fiyatlarını destekledi. Altına olan güven arttı ve altın fiyatları yükseldi. 

Bugün altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL? Tam altın ne kadar? Bugün Ata altın kaç TL? Atabeşli altın ne kadar oldu? bAltın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları


Geri Dön