27 / 04 / 2024

bakoz inşaat adresi

bakoz inşaat adresi

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi, Aykut Çırakoğlu Şube Müdürlüğü'nde 650 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Çatalca'da açıldı.

Buca Gösteri Sanatları Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Buca’yı sanatın başkenti ve sanatçının uğrak adresi yapma hedefiyle yatırımlarına devam eden Buca Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezi’nin inşaatını hızlandırdı.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

Özyurtlar İnşaat yıl sonu üç proje birden teslim edecek!

Hayata geçirdiği “N” marka projelerle inşaat sektöründe güvenin adresi olmayı başaran Özyurtlar İnşaat, yıl sonunda üç projesini daha teslim etmeye hazırlanıyor.

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat!

"Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat" diyen Şahika Grup Yapı Ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaatta ciddi birikim var. Doğru adımlarla işsizliğe ilaç olabilir" dedi.

İnşaat sektörü işsizliğe ilaç olabilir mi?

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat olarak nitelendirildi. Son 5 yılın zirvesine çıkan işsizlik sorununa çözümün inşaat sektöründe olduğu belirtiliyor.

Delta İnşaat Dubai Rezidans adres!

Delta Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Dubai Rezidans'ın inşaatı Nisan ayı civarında başlayacak. Teslimleri 2017 yılında yapılması planlanan projenin satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Ferko İnşaat'tan 22,5 milyon dolar yatırım!

Ferko inşaat, Ilgaz Mountain Otel ve eski resort tesisinin yenilenmesi için 22,5 milyon dolarlık yatırım yapacak. Hedef kış sporu sevelerin Ilgaz'daki yeni adresi olmak...

Ferko İnşaat’tan Ilgaz Dağı’nda 22,5 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması hedefleniyor.

Ferko İnşaat’tan Ilgaz Dağı’nda 22,5 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması planlanıyor.

Marmaris Yapı mimar, inşaat mühendisi ve şantiye şefi arıyor!

Marmaris Yapı firmasında görevlendirilmek üzere mimar, inşaat mühendisi, tekniker, şantiye şefi arıyor. Marmaris Yapı iş ilanı için CV yollayabileceğiniz iletişim adresi ve faks numarası haberin detayında yer alıyor...

bakoz inşaat adresi Haberi

bakoz inşaat adresi

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi, Aykut Çırakoğlu Şube Müdürlüğü'nde 650 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta  Çatalca'da açıldı.


Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi iş konusu, Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)


Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi adres. Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Topuklu Caddesi, İbrahimzade İş Hanı...