17 / 05 / 2024

bakü DeFacto mağazası

bakü DeFacto mağazası

Global bir moda markası olma vizyonuyla yurt içindeki ve yurt dışındaki yatırımlarını sürdüren DeFacto, Gürcistan’dan sonra Azerbaycan pazarına da girerek hizmet verdiği ülke sayısını 10’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını 43’e çıkardı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

DeFacto 150’inci mağazasını Malezya’da açtı!

Ulaşılabilir modada dünya markası olma stratejisi doğrultusunda yatırımlarına devam eden DeFacto’nun yurtdışındaki 150’inci mağazası Malezya’da açıldı.

Gratis 500'üncü mağazasını Aksaray'da açtı!

Kişisel bakım marketi Gratis 500. mağazasını Aksaray'da açtı. Açılışta konuşan Gratis'in CEO'su 500'üncü mağazaya ulaşmanın hem Gratis hem de sektör için önemli olduğunu söyledi...

Gratis 400. mağazasını Palladium AVM'de açtı!

Türkiye'nin kişisel bakım marketi Gratis, 400'üncü mağazasını Ataşehir Palladium AVM'de hizmete açtı.

Defacto, C&A'nın 22 mağazasını devralacak!

RK, C&A'nın Türkiye’de faaliyet gösteren 22 mağazasındaki bazı ekipmanının, çalışanlarının ve kira sözleşmelerinin Defacto tarafından devralınmasına izin verdi.

DeFacto C-A'nın 24 mağazasını devralıyor!

Hazır giyim ve moda sektörünün önde gelen markalarından DeFacto, Hollanda kökenli perakende gruplarından C-A’in Türkiye’de 6 şehirde bulunan 24 mağazasını devralmak için anlaşmaya vardı.

Tuvid'in yeni mağazası Mersin'de açıldı!

Büyük beden giyimde iddialı olan Tuvid, yeni mağazasını Mersin'de açtı. Mersin mağazasında büyük bedende metrekare bakımından Türkiye'nin en geniş alanına ulaşan firma, önümüzdeki dönemde daha etkin olmayı hedefliyor.

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

D’S Damat Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını açtı!

Erkek moda markası D’S Damat, Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını Bakü’de açtı. Metro Park’taki açılışta markanın yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

bakü DeFacto mağazası Haberi

bakü DeFacto mağazası

Türkiye’nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, global bir marka olma vizyonuyla devam ettiği yatırımları çerçevesinde Azerbaycan pazarına da girerek ilk mağazasını hizmete açtı.  DeFacto, Azerbaycan mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 43’e çıkardı. Başkent Bakü’de, Ahmedli Caddesi’ndeki 550 metrekarelik mağazasında müşterilerini ağırlamaya başlayan DeFacto, kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları ile aksesuarlardan oluşan ürünlerini Azerbaycanlıların beğenisine sunuyor.

İhsan Ateş:  “Azerbaycan bizim için çok önemli bir pazar” 

Azerbaycan pazarına girişiyle ilgili bir açıklama yapan DeFacto Perakende Grup Başkanı İhsan Ateş; yurt dışı yatırımlarına hız verdiklerinin altını çizerek, yeni pazarlara girmeye devam edeceklerini, 2025 yılında 50 ülkede mağazalarıyla, 100 ülkede online hizmet vereceklerini belirtti. Ateş: “ Kardeş ülke Azerbaycan gerek gelişmeye açık yüksek potansiyeli, gerek tarihsel ve kültürel yapıları, gerekse alışveriş alışkanlıkları...