29 / 04 / 2024

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde son durum

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde son durum

Marmara Grubu Vakfı tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Avrasya Ekonomi Zirvesi başladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de bir mesaj yolladığı zirvede, Aliyev'in mesajı Nazım İbrahimov tarafından iletildi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nda ulaşım 2017'de başlayacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin yıl sonuna kadar sona ereceğini, 2017 yılında da tren seferlerinin başlayacağını söyledi.

Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim konut kampanyasının 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlayacağı açıklandı. Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

TOKİ Kars Merkez'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Kars projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Kars Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kars Merkez 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ sosyal konut projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ sosyal konut (ucuz konut) projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 2 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ 81 il projesinde flaş açıklama! Ucuz konut arayanlar hemen bu tarihe bakın! 1.650 TL taksitle 2+1 ev müjdesi!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinde geri sayım resmen başladı. 81 ilde hayata geçirilecek Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde ayrıntılar 13 Eylül’de açıklanacak. Ucuz ev arayanlar şimdi bu habere bakın…

TOKİ'den Kars'ta kurasız konut fırsatı! Başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Merkez projesinde yer alan 47 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kars Merkez başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Merkez projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Merkez başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Merkez projesinde yer alan 153 adet konut 9 Kasım'da satışa çıkıyor.

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesiyle ilgili önerge verildi!

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. DP'li Uysal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçe-Nurdağı Hızlı Demiryolu Projesi'nde ışık göründü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, yük trenlerinin seyir sürelerini 80 dakikadan 15 dakikaya, yolcu trenlerinin seyir sürelerini ise 60 dakikadan 10 dakikaya indirecek olan Bahçe-Nurdağı hızlı demiryolu projesinde ışık göründü.

Türkiye'de ulaşım yatırımları hızlandı!

Çin ile Avrupa arasındaki demiryolu yük taşımacılığında Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı ve entegre olunan “Orta Koridor” güzergahına talebin giderek artması, ülkemizi Asya ve Avrupa arasında lojistik üs olma hedefine yaklaştırıyor.

Ankara-Sivas demiryolu projesinde son durum ne?

Ankara-Sivas demiryolu projesi kapsamındaki güvenlik tünelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kars Merkez 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Merkez projesinde yer alan 17 adet konut satışa sunuldu.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde son durum Haberi

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde son durum

Marmara Grubu Vakfı tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Avrasya Ekonomi Zirvesi başladı.


Dünyanın dört bir yanından cumhurbaşkanlarını, meclis başkanlarını, bakanları, uluslararası kuruluşların temsilcilerini ve dini önderleri İstanbul'da buluşturan 19. Avrasya Ekonomi Zirvesi'nde, dünyayı tehdit eden terör, mülteci dramı ve küresel ekonomilerin önündeki belirsizlikler masaya yatırılacak.


Zirvenin açılış seremonisinde Türkiye Süryaniler Katolik Patrik Vekili Mgr Yusuf Sağ, Papa Francis'in mesajını okudu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de bir mesaj yolladığı zirvede, Aliyev'in mesajı Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nazım İbrahimov tarafından iletildi.


Azerbaycan'ın aldığı yükümlülükleri sorumlulukla yerine getirerek ekonomik işbirliğinin derinleştirilmesi ve Avrupa'nın enerji güvenliğinin sağlanması işine büyük katkı verdiğine işaret eden Aliyev, mesajında şunları kaydetti:


"Ülkemiz, Güney Gaz Koridoru çerçevesinde Şahdeniz 2, Trans Anadolu Boru Hattı Projesi (TANAP) ve Trans Adriyatik Boru Hattı Projesi (TAP) gibi...