07 / 05 / 2024

Bakü Ulusal Stadyumu

Bakü Ulusal Stadyumu

Türk müteahhitleri, birçok ülkenin altyapısını baştan sona kuruyor, dev iş merkezleri ve stadyumlar kuruyor. Türk müteahhitler yurt dışında toplam 22.5 milyar dolarlık projeleri üstlendi..

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Bak Yapı, Sinpaş'tan arsa aldı!

Bursa'dan çıkıp İstanbul, Çanakkale gibi başka kentlerde de projeler üreterek ulusal marka ligine geçiş yapan Bak Yapı,

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Bursa Fehmi Gerçeker Stadyumu yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘spor tesisleri ve hizmet binalarının bakım onarım çalışmaları kapsamında’ yenilediği Fehmi Gerçeker Stadyumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Alanya Oba Stadyumu yenileniyor!

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen ve 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda mücadele eden Alanyaspor’un sahası, Oba Stadyumu’nda bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'na suni güneşleme sistemi geliyor!

Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nda çimlerin, suni güneş sistemiyle bakımlarının yapıldığını ve stadyumun yeni sezon için hazırlandığını söyledi.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu’nda sona gelindi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap halde bulunan Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarında sona geldi.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona gelindi!

Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda sona yaklaşıldı. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda yaklaşık 42 stadyum ve spor yapısını tasarlayan Mimar Bahadır Kul, "Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumunu yapıyoruz" dedi.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap haldeki Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarına başladı, stadyumu’nun tribünleri, soyunma odaları ve saha temizliği yeniden yapılacak...

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun zemini iyileştiriliyor!

Manisa 19 Mayıs Stadyumu bakıma alındı. Stadyum müdürü Çakır: Zemin iyileştirme çalışmalarını Akhisar Belediyespor'un 21 Şubat'taki Medipol Başakşehir maçına yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda bakım çalışmaları başladı!

Liglerin ara verilmesi dolayısıyla Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda bakım çalışmalarına hız verildi. Zeminin düzelmesi için çimin üzerine 35 ton ince kum döküldü.

Torku Arena Stadyumu’nda zemin bakım çalışmaları başladı!

Torku Konyaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun zemini lige verilen arada kış şartları da düşünülerek bakıma alındı.

Bakü Ulusal Stadyumu Haberi

Bakü Ulusal Stadyumu

1972 yılında Libya'da bir liman projesiyle başlayan yurt dışı müteahhitlik sektörünün 2014'ü başarılı şekilde tamamladığını, 42 yıl içinde 104 ülkede toplam değeri 300 milyar doları aşan 7 bin 684 proje üstlendiğini ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2014'te en fazla proje üstlenilen ilk 5 ülkenin, Türkmenistan, Rusya Federasyonu, Cezayir, Katar ve Kazakistan olduğunu söyledi. Zeybekci, “Polonya'daki Varşova Metro Projesi, Katar'daki Doha Metro Projesi, Türkmenistan'daki Aşkabat Uluslararası Havaalanı, Etiyopya'daki Awash-Weldia Demiryolu Projesi, Ekvator Ginesi'ndeki ENR tarafından 2013 yılında 'Kültür Alanında Küresel En İyi Proje' seçilen Sipopo Kongre Sarayı, Azerbaycan'daki Bakü Ulusal Stadyumu ve Rusya Federasyonu'ndaki St. Petersburg Tünel ve Köprü Projesi, en prestijli olanlardan bazıları” diye konuştu. Zeybekci, Türk müteahhitlerinin en fazla iş aldığı ilk 10 ülkenin ise Rusya Federasyonu,...