30 / 04 / 2024

bakü uluslararası inşaat fuarı

bakü uluslararası inşaat fuarı

Bakü Uluslararası İnşaat Fuarı sektör mensuplarını bir araya getirdi. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015' inşaat fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Bakü'de uluslararası inşaat fuarı düzenlendi!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen uluslar arası ' Baku Build 2013 ' inşaat fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 19'uncusu düzenlenen fuara rekor sayıda katılım gerçekleşti...

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Asfa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asfa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asfa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Sebile Delzotti tarafından kuruldu.

bakü uluslararası inşaat fuarı Haberi

bakü uluslararası inşaat fuarı

Bakü Uluslararası İnşaat Fuarı sektör mensuplarını bir araya getirdi. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015' inşaat fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Ziyaretçi akınına uğrayan fuarda, bu sene 30 ülkeden katılan 535 firma stant açtı. İnşaat konusunda bölgenin en geniş katılımlı organizasyonu olma özelliğini taşıyan söz konusu fuar kapsamında sektörle ilgili çeşitli seminerler de düzenlenecek. Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenen organizasyona, inşaat alanında kullanılan malzemelerle son sistem ekipmanları da sergileniyor. Başta Almanya, İtalya, Çin, Rusya, İspanya, Hindistan ve Fransa'dan katılan firmaların yanı sıra, fuarda stantlarıyla geniş yer alan Türk firmaları da ziyaretçilerin dikkatini üzerine çekiyor. Katılımcı firmalar yeni işbirliği fırsatları da yakalarken, şirket temsilcileri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Fuara katılan KÖSTER Yapı Kimyasalları şirket temsilcisi Selahattin Özüpek, üç yıldır...