21 / 05 / 2024

baküde otel projeleri

baküde otel projeleri

Adrian Ellis, bünyesinde Swissotel ve Raffles otel zincirlerini bulunduran FRHI Hotels & Resorts şirketinin, Bakü’de 2013 yılı haziran ayında açtığı Fairmont otelin ardından üç yıl içinde bir de Swissotel açacağını söyledi...

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

ABD'de otel inşaatı aniden çöktü: 2 ölü, 20 yaralı!

ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrindeki bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

Tekfen Bakü’de 6’ıncı platformuna başlıyor!

Tekfen İnşaat’ın Azerbaycan’da, yüzde 40 oranında pay sahibi olduğu Azfen, 6’ıncı platformunu Bakü'de hayata geçiriyor.

Kadıköy'de otel inşaatında tarihi kalıntılar bulundu!

Kadıköy'de 21 katlı bir otel inşaatının temel kazısı sırasında tarihi kalıntılar bulundu. Zeminin hemen birkaç metre altında bulunan kalıntıların 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor.

Karadeniz'de otel sayısı artmalı!

Son yıllarda Körfez bölgelerinden gelen turistlerin sayısının her geçen gün arttığı Karadeniz’de otel sayısının da artması yönünde talepler var..

İş GYO Tuzla'da konut, Kadıköy'de otel yapacak!

İş GYO, Tuzla'da konut projesi, Kadıköy'de ise otel projesi hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket projelerin fizibilite raporlarını yayınladı. 

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle'de otel yapacak!

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Özak GYO Didim ve Demre'de otel inşa edecek!

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Turizm sektöründe ise önümüzdeki yıllarda Didim ve Demre'de yer atan arsalanmızda Ela Resort'un ismini ve uluslararası standartlardaki kalitesini taşıyan yeni otel projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuşuyor.

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

baküde otel projeleri Haberi

baküde otel projeleri

Fairmont Bakü Genel Müdürü Adrian Ellis, bünyesinde Swissotel ve Raffles otel zincirlerini bulunduran FRHI Hotels & Resorts şirketinin, Bakü’de 2013 yılı haziran ayında açtığı Fairmont otelin ardından üç yıl içinde bir de Swissotel açacağını söyledi.



Fairmont Bakü’nün açılıştan bu yana bölgedeki ortalama yüzde 40 doluluk oranının üzerinde doluluğa sahip olduğunu belirten Ellis, müşterilerinin büyük çoğunluğunu Türk iş insanlarının oluşturduğunu söyledi. Ellis, İstanbul’dan 3 saatte ulaşılabilen Bakü’nün, vizesiz bir destinasyon olarak Türkler için cazip olduğunun altını çizdi.



Bakü’de Hazar Denizi ve eski şehre bakan bir tepenin üstünde bulunan Flame Towers’ta yeralan 5 yıldızlı Fairmont Bakü oteli, 318 odayla hizmet veriyor. Otelde 2 bin 500 metrekare toplantı-kongre alanı, 3 bin 500 metrekare spa bölümü ile çeşitli restoran ve barlar yer alıyor.


Standart odaları 50...