30 / 04 / 2024

FRHI Hotels & Resorts üç yıl içinde Swissotel açacak!

FRHI Hotels & Resorts üç yıl içinde Swissotel açacak!

Adrian Ellis, bünyesinde Swissotel ve Raffles otel zincirlerini bulunduran FRHI Hotels & Resorts şirketinin, Bakü’de 2013 yılı haziran ayında açtığı Fairmont otelin ardından üç yıl içinde bir de Swissotel açacağını söyledi...



Fairmont Bakü Genel Müdürü Adrian Ellis, bünyesinde Swissotel ve Raffles otel zincirlerini bulunduran FRHI Hotels & Resorts şirketinin, Bakü’de 2013 yılı haziran ayında açtığı Fairmont otelin ardından üç yıl içinde bir de Swissotel açacağını söyledi.



Fairmont Bakü’nün açılıştan bu yana bölgedeki ortalama yüzde 40 doluluk oranının üzerinde doluluğa sahip olduğunu belirten Ellis, müşterilerinin büyük çoğunluğunu Türk iş insanlarının oluşturduğunu söyledi. Ellis, İstanbul’dan 3 saatte ulaşılabilen Bakü’nün, vizesiz bir destinasyon olarak Türkler için cazip olduğunun altını çizdi.



Bakü’de Hazar Denizi ve eski şehre bakan bir tepenin üstünde bulunan Flame Towers’ta yeralan 5 yıldızlı Fairmont Bakü oteli, 318 odayla hizmet veriyor. Otelde 2 bin 500 metrekare toplantı-kongre alanı, 3 bin 500 metrekare spa bölümü ile çeşitli restoran ve barlar yer alıyor.


Standart odaları 50 metrekare genişlikte olan otelde, farklı büyüklükte süit odaların yanında 440’ar metrekarelik iki de kral dairesi bulunuyor. Oda fiyatları yıllık ortalama olarak 160-220 euro arasında değişen Fairmont Bakü’nün kral dairelerinin fiyatı ise 5 bin euro.


Milliyet Gazetesi 


Geri Dön