17 / 05 / 2024

baküde yeni açılan oteller

baküde yeni açılan oteller

Adrian Ellis, bünyesinde Swissotel ve Raffles otel zincirlerini bulunduran FRHI Hotels & Resorts şirketinin, Bakü’de 2013 yılı haziran ayında açtığı Fairmont otelin ardından üç yıl içinde bir de Swissotel açacağını söyledi...

Yeni Volkswagen Passat Türkiye’de satışa çıktı. İşte 2024 model Passat'ın fiyatı ve özellikleri!

Otomotiv devi Volkswagen'in en iddialı modelleri arasında yer alan Passat Türkiye’de satışa sunuldu. İşte yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin radarına giren modeller arasında yer alan 2024 model Passat'ın fiyatı ve özellikleri...

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Fiat, yeni Doblo ve E-Scudo'yu Türkiye'de satışa sunuyor...

Fiat Professional'ın iki yeni ve tamamen elektrikli olan modeli E-Doblo ve E-Scudo, Türkiye'de satışa sunulduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

Toyota yeni Corolla Hatchback'i Türkiye'de satışa çıkardı! İşte 2023 Eylül fiyat listesi

Toyota, dinamik ve sportif tasarım özellikleriyle dikkat çeken yeni Corolla Hatchback Hybrid modelini Türkiye'de satışa çıkardı. 

Yeni Megane E-Tech Türkiye'de satışa sunuluyor! Megane E-Tech fiyatları ne kadar?

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Renault Megane E-Tech, yüzde 100 elektrikli, iki versiyonla Türkiye’de satışa çıkıyor.

Yeni nesil Fiat Doblo Türkiye'de satışa çıktı: İşte lansmana özel Fiat Doblo fiyatları

Merakla beklenen beşinci nesil Fiat Doblo, Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni nesil Fiat Doblo lansmana özel uygun fiyatlarıyla dikkat çekti. İşte beşinci nesil Fiat Doblo özellikleri ve lansman özel fiyatı...

Nothing Phone 1, Yeni Fiyat/Performans Kralı Olarak Türkiye'de Satışa Çıktı!

Carl Pei'nin kurucusu olduğu Nothing markasının yeni telefonu Nothing Phone 1, Türkiye'de satışa çıktı. Şeffaf arka kapak tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken telefon, fiyat/performans açısından iddialı bir seçenek sunuyor.

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, 1 Haziran Perşembe günü A101'de satışa çıkıyor; Hemen uygun fiyatına bakın

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, A101'de satışa çıkıyor.  1 Haziran Perşembe günü A101 marketlerinde satılacak olan VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Hemen bakın!

ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında yüzde 4,1 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi ve 683 bine çıkarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı! Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak

Gram altın bugün yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan gram altın için 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı.  Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak!

Benzin, motorin, LPG'de yeni indirim var mı? Sürücüler şimdi bakın! BP, Opet, PO, Total 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını merakla araştırıyor. Benzin, motorin, LPG'de yeni indirim var mı? Sürücüler şimdi bakın! BP, Opet, PO, Total 2 Mart 2023 fiyat listesi...

baküde yeni açılan oteller Haberi

baküde yeni açılan oteller

Fairmont Bakü Genel Müdürü Adrian Ellis, bünyesinde Swissotel ve Raffles otel zincirlerini bulunduran FRHI Hotels & Resorts şirketinin, Bakü’de 2013 yılı haziran ayında açtığı Fairmont otelin ardından üç yıl içinde bir de Swissotel açacağını söyledi.



Fairmont Bakü’nün açılıştan bu yana bölgedeki ortalama yüzde 40 doluluk oranının üzerinde doluluğa sahip olduğunu belirten Ellis, müşterilerinin büyük çoğunluğunu Türk iş insanlarının oluşturduğunu söyledi. Ellis, İstanbul’dan 3 saatte ulaşılabilen Bakü’nün, vizesiz bir destinasyon olarak Türkler için cazip olduğunun altını çizdi.



Bakü’de Hazar Denizi ve eski şehre bakan bir tepenin üstünde bulunan Flame Towers’ta yeralan 5 yıldızlı Fairmont Bakü oteli, 318 odayla hizmet veriyor. Otelde 2 bin 500 metrekare toplantı-kongre alanı, 3 bin 500 metrekare spa bölümü ile çeşitli restoran ve barlar yer alıyor.


Standart odaları 50...