10 / 05 / 2024

bal ormanı projeleri

bal ormanı projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, " Balıkesir'e 4 bal ormanı kurduk. Dursunbey' e beşincisini kuracağız. Balıkesir'i organik, şifalı bal üretiminin merkezi yapmak istiyoruz" dedi.

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu! 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu... 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Tarım ve Orman Bakanlığı küçük ölçekli balıkçılara destek ödemeleri artırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Sahilli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahilli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ağbal tarafından kuruldu.

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte, balıkçılara indirimli tarım kredisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı resmi hesabından, balıkçıların işletme giderlerinin finansmanı amacıyla 15 milyon TL'ye kadar faiz indirimli tarım kredisi kullanabileceklerini açıkladı. İşte haberin detayları…

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Bal tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yarın ödemeler hesaplarda!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, balıkçıları mutlu edecek haberi verdi. Pakdemirli, Marmara Denizi'ndeki küçük ölçekli balıkçıları destekleme ödemelerinin yarın yapılacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı! Ödemeler başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, deniz salyasından (müsilaj) etkilenen küçük balıkçılara sağlanacak olan desteğin 2 bin liraya yükseltileceğini söyledi.

TOKİ Balıkesir projeleri 2020!

TOKİ Balıkesir 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Balıkesir projeleri 2020 başvuru ne zaman? 2020 TOKİ Balıkesir fiyatları ne kadar? TOKİ Balıkesir projeleri nerelerde? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Balıkesir projeleri...

Mesa Demirbükü ve Mesa Orman projeleri golf etkinliğinde tanıtılacak!

Mesa Kemer Country Golf Kulübü'nde düzenleyeceği etkinlikte yeni projelerini tanıtacak. Mesa'nın düzenlediği etkinlik 3 gün boyunca devam edecek.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin kiralama süresi 29 yıla çıkarılacak!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinin, üzerinde hayvanat bahçesi ve temapark yapılması için 10 yıllığına kiralanmasına ilişkin bir düzenlemenin daha önceden gerçekleştirildiğini anımsatan Ağbal, temapark projesinin nihai aşamasına geldiğini açıkladı..

Kuzeyoğulları İnşaat Orman Ürünleri Tekstil Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyoğulları İnşaat Orman Ürünleri Tekstil Ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sünbül Bal tarafından kuruldu. 

bal ormanı projeleri Haberi

bal ormanı projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'e 4 bal ormanı kurduklarını belirterek, "Dursunbey'e beşincisini kuracağız. Balıkesir'i organik, şifalı bal üretiminin merkezi yapmak istiyoruz" dedi. 


Eroğlu, Vali Ahmet Turhan'ı makamında ziyaretin ardından, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Edremit'te 8 tesisin temelini attıklarını, 10 bin 310 dekar alanın sulamaya açılacağını söyledi.Edremit ve civarında ildim değişikliği nedeniyle sel baskınları olmaya başladığını dile getiren Eroğlu, bu sebeple bölgedeki dereleri ıslah etmeye karar verdiklerini, bunlardan 5'inin temelini atacaklarını, 3 de gölet inşa edeceklerini anlattı. 

"Buraya gelirken 'höşmerim' getirecek halimiz yoktu ama heybemiz dolu geldik, müjdelerle geldik" diyen Eroğlu, DSİ'nin Balıkesir'e 3 büyük tesis müjdesinin bulunduğunu, bunların maliyetinin 310 milyon lira olduğunu ifade etti. 


Toplamda ise 9 tesis yapacaklarını vurgulayan Eroğlu, "Bunların da maliyeti 327 milyon...