29 / 04 / 2024

Mesa Demirbükü ve Mesa Orman projeleri golf etkinliğinde tanıtılacak!

Mesa Demirbükü ve Mesa Orman projeleri golf etkinliğinde tanıtılacak!

Mesa Kemer Country Golf Kulübü'nde düzenleyeceği etkinlikte yeni projelerini tanıtacak. Mesa'nın düzenlediği etkinlik 3 gün boyunca devam edecek.



Golf denilence akla gelen ilk adres Kemer Country Golf Kulübü, birbirinden seçkin isimleri Mesa Golf Cup Turnuvası'nda toplayacak. Uluslararası standartlarda 18 delikli golf sahasında çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Belgrad Ormanı'nın tepelerinde inşa edilen yemyeşil orman, gölet ve gölet boyunca ustaca şekillendirilmiş tepelerden geçen sahada yapılan ve 250 golfçüyle düzenlenen etkinliğe Golf Cup Turnuvasına iş ve cemiyet dünyasından daha birçok ismin katılması planlanıyor.

Turnuva boyunca Mesa Bodrum Demirbükü ve Mesa Orman projelerinin detayları paylaşılacak. Ayrıca, davetliler ikramlar, gala yemeği ve DJ performansıyla da Mesa Golf Cup’ta keyifli vakit geçirecek. 3 gün boyunca sürecek Golf Federasyonuna bağlı organizasyonda çocuklara için de etkinlikler düzenlenecek. 

Mesa Bodrum Demirbükü

Mesa Demirbükü ve Mesa Orman projeleri golf etkinliğinde tanıtılacak!

Geceye ve gündüze ayrı ayrı renklerini veren bu koyda, Bodrum’da tercihini MESA markasından yana kullananlar deniz kokusuyla uyanıp yeşile doyabilecek. Mimari tüm detayların doğayla buluştuğu kusursuz uyuma sahip Mesa Bodrum Demirbükü projesi 3 farklı villa tipi, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle 6 farklı rezidans ünitesinden meydana geliyor. 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar 210 rezidans, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tiplerinde 50 villa ve butik bir oteli bulunacak. Projenin dairelerinin büyüklükleri 118 ve 520 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Bodrum’da yaklaşık 16 bin metrekare kumsal sahili olan tek proje olan Mesa Bodrum Demirbükün’nde sahil barı, çocuk oyun alanı, 600 metrekarelik sahil lokanta yer alıyor. Sahilde ayrıca güneşlenmek için 1 adet, geçici olarak yat yanaşması için 1 adet olmak üzere 2 iskele mevcut.

Mesa Orman

Mesa Demirbükü ve Mesa Orman projeleri golf etkinliğinde tanıtılacak!

Mesa Orman, İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da yükseliyor. Projenin az katlı olarak inşa edilen bloklarında 219 dairenin büyüklükleri 125 metrekare ve 300 metrekre arasında değişiyor. 

Mesa Orman'da 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 
Projede, bahçeleri, süs havuzları, mini şelalesi, parklar, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, havuzları, tenis ve basketbol sahaları, özel peyzajla birbirine bağlanan bahçeleri var. Mesa Orman, çocukların, çocukluklarının tadına varacakları, oyun parklarında ve yeşil alanlarda özgürce koşabilecekleri düz bir arazi üzerinde inşa ediliyor. 

Mesa Orman'da koşu parkuru, sabah koşularının temiz orman havasında yapılmasına imkan sağlıyor. Projede, sosyal tesisin içerisinde yer alan dinlenme ve donatı alanları ise ailelerin kendilerine vakit ayırabilmelerine yardımcı olacak.

Özel konumu sayesinde hem denizden hem de karadan önemli ulaşım olanaklarına sahip olan Mesa Orman, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakika,15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin 3. Köprü’ ye yakınlığıyla İstanbul Havalimanına kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Web: www.mesa.com.tr


Geri Dön