03 / 05 / 2024

Balaban Emlak Kimin

Balaban Emlak Kimin

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile İsmet Karaman, Devrim Fırat, Zeki Mutlu ve Rıza Mutlu imzasıyla bugün kuruldu.

Emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder?

Kimi mal sahipleri kiradaki gayrimenkulü için vergi mükellefinin kimin olması gerektiğini sorgulayabiliyor. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder? Vergi mükellefi kimdir?

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile İsmet Karaman, Devrim Fırat, Zeki Mutlu ve Rıza Mutlu imzasıyla bugün kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Emlak Konut'un Seyrantepe arsası kimin oldu?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Kağıthane Seyrantpee arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesinin 2. oturumu sonuçlandı. İhalede en yüksek teklif Gül İnşaat Proje'den 637 milyon TL olarak geldi.

Emlak vergisi son ödeme tarihleri 2014!

Arazi, arsa ve binalar için ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Tapulu taşınmazda tapu kimin adına ise o kişi emlak vergisi ödemek zorunda oluyor. Peki, Emlak Vergisi ne zaman ödenir? Emlak vergisi son ödeme tarihleri 2014!

Emlak Konut Yenibosna arsası kimin oldu?

Emlak Konut Bahçelievler Yenibosna arsası arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin ikinci otumu sonuçlandı.Emlak Konut Yenibosna arsası ikinci oturumunda şirket payı geliri olarak en yüksek teklifi Doğa Şehircilik ve Baş Yapı ortaklığı verdi.

Balabanoğulları Turizm Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balabanoğulları Turizm Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Balaban, Ahmet Balaban tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Haziran'da Küçükçekmece'de kuruldu

Emlakçı komisyonu ücreti!

Emlakçılar, gerçekleştirdikleri gayrimenkul alım-satım ve kiralama işlemlerinden "emlakçı komisyon ücreti" alıyor. Söz konusu emlakçı komisyon ücreti hesaplamaları ve emlakçı komisyonunu kimin ödeyeceğine dair detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Anadolu Yakası'ndaki yeni projeler neler? Ozan Balaban açıklıyor!

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Ozan Balaban konuk oldu.

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Ozan Balaban'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban'ı konuk etti. İşte o program, emlakkulisi.tv farkıyla...

Tebernüş Kireçci'nin konuğu: Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban'ı ağırlıyor

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Balaban Emlak Kimin Haberi

Balaban Emlak Kimin


Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile İsmet Karaman, Devrim Fırat, Zeki Mutlu ve Rıza Mutlu imzasıyla bugün kuruldu.


Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri...