06 / 05 / 2024

balat vizyon life projesi

balat vizyon life projesi

Bursa Vizyon Life fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 280 bin lira olarak belirlendi. Proje kapsamında 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor...

Meteor Dikencik Balat'ta yükseliyor!

Meteor İnşaat İlk olarak Yalova'da başladığı ve 12 ayda tamamlanan 72 dairelik Yalova Life projesinin ardından Bursa'nın yükselen değeri Balat'ta başlayan 2 proje ile birlikte inşaat sektörüne hızlı ve güçlü bir giriş yaptı...

Bursa Balat Vizyon Evleri 400 bin TL' den başlıyor!

Sa-ka İnşaat tarafından hayata geçirilen Balat Vizyon Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Balat Vizyon Evleri 400 bin TL' den başlıyor.

Balat Life Nar Bursa satış ofisi!

Balat Life Nar Bursa projesi 14 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Projede toplam 84 adet daire ve 13 adet dükkan bulunuyor. Balat Life Nar Bursa satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Balat Life Nar Bursa teslim tarihi!

Balat Life Nar Bursa projesinde toplam 84 adet daire ve 13 adet dükkan bulunuyor. Proje 14 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Balat Life Nar Bursa teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Bursa Balat Life Nar Evleri!

Bursa Balat Life Nar Evleri 7 bloktan oluşuyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Life Nar projesi içerisinde 13 adet dükkan da yer alıyor.

Balat Life Nar Evleri nerede?

Balat Life Nar projesi 7 bloktan oluşuyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Balat Life Nar Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Balat Life Nar Evleri!

Balat Life Nar projesi 7 bloktan oluşuyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Balat Life Nar Evleri projesi RC Yapı imzası ile yükseliyor.

Balat Life Nar teslimleri Eylül 2016' da!

RC Yapı tarafından hayata geçirilen Balat Life Nar projesi 7 bloktan oluşuyor. Proje 14 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Balat Life Nar teslimleri Eylül 2016' da yapılması planlanıyor.

Balat Life'da yaşam başladı!

RC YAPI ailesi, “Yaşam başladı” organizasyonuyla, Balat Life Projesi ’ nde yaşamın başla­mış olmasının heyecanını, hem “Balat Life” sakinleri hem de özel davetlileri ile paylaştı...

Bursa Vizyon Life fiyat!

Bursa Vizyon Life fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 280 bin lira olarak belirlendi. Proje kapsamında 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor...

Balat Vizyon Life 'ta minimum 280 bin liraya!

Balat Vizyon Life 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Fiyatların 280 bin liradan başlangıç gösterdiği Balat Vizyon Life projesinin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Balat Life Bursa'da 450 bin liraya!

Mudanya yolu üzerinde Bursa Balat'ta inşa edilen Balat Life Evleri'nde fiyatlar 450 bin liradan başlıyor

KoruFlorya'dan belgesel gibi tanıtım filmi!

KoruFlorya projesi, belgesel gibi bir tanıtım filmi ile görücüye çıktı. Aydınlı Grup, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyon Life ortaklığı tarafından hayata geçirilen KoruFlorya projesinin tanıtım filmi, www.havadanemlakvideo.com'da yayımlandı... İşte o film..

balat vizyon life projesi Haberi

balat vizyon life projesi



Bursa Vizyon Life projesi Bursa Nilüfer, Balat bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje Se-Ka İnşaat imzası taşıyor.


Bursa Vizyon Life fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Bursa Vizyon Life fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Satış sürecinin devam ettiği Balat Vizyon Life Evleri 'nin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede 52 adet konut yer alıyor.


Se-Ka İnşaa Balat Vizyon Life 'ta yer alan konutlar  4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı


Balat Vizyon Life detaylı fiyat listesi

Bursa Vizyon Life fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 280 bin lira olarak belirledi. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Bursa Balat Vizyon Konutları 'nda; fitness salonu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, otopark, oturma alanları ve şelale  bulunuyor.


6 bin 244 metrekare arsa...