05 / 05 / 2024

Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu

Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu

Antalya'da ikinci Kaleiçi konumundaki Balbey Mahallesi'nin projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı. Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu "Proje ile Balbey Mahallesi hak ettiği değere kavuşacak" dedi.

Balbey'de kentsel yenileme heyecanı!

Balbey Mahallesi muhtarı Abdullah Uyaroğlu, “Menderes Türlel'in gayretiyle, Türkiye'de on binlerce mahalle varken Balbey Mahallemiz Bakanlar kurulu kararı ile, “Balbey Koruma Eksenli Kentsel Yenileme Projesi” olarak tescil edilmesini sağladı'' dedi.

Menemen Asarlık Yeşilpınar Mahallesi'ne köprü yapılacak mı?

Menemen Yeşilpınar Mahalle Muhtarı Abdullah Orak, "Burada evlerin tapusu var. Resmi olarak başvuru yaptık. Bize olumsuz cevap geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan gelen cevapta imar planlarında uygun bağlantı yolu olmadığı için geçit köprüsü yapılamadığı söylendi.''dedi.

Bingöl Karşıyaka Mahallesi'nde kentsel dönüşüme gidilecek!

Tapu sorunu halledilmesinin ardından Karşıyaka’da kentsel dönüşüme gidilecek. Konu hakkında bilgi veren Karşıyaka Mahalle Muhtarı Abdullah Butaku, “Mahallemizde tapu sorunu gideriliyor.

Elazığ Aksaray, kentsel dönüşüm açısından birinci sırada!

Elazığ’ın en eski mahallesi olan Aksaray Mahallesi Muhtarı Abdullah Bayrak, mahallelerinin en önemli sorunları olarak ifade ettiği Çimento Fabrikası, demir yolu, kentsel dönüşüm ve Suriyeli sığınmacılar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Bingöl Yenibaşlar köyünde evlere dış yalıtım yapılıyor!

Köy Muhtarı Abdullah Kızılbaoğa, “Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünce kabul edilen ve Bingöl Orman İşletme Müdürlüğünce hazırlanan Göynük Çayı Havzası Projesi yapılırken bazı köylülerimiz evlerinde olmadığı için destekten faydalanamıyor.

Balbey hak ettiği değere kavuşacak!

Antalya'da ikinci Kaleiçi konumundaki Balbey Mahallesi'nin projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı. Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu "Proje ile Balbey Mahallesi hak ettiği değere kavuşacak" dedi.

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Bursa'da Sarı Kadı Abdullah Cami yeniden inşa edilecek!

Atatürk Meydanı'ndaki Sarı Kadı Abdullah Camii için harekete geçen BKK'ın çalışmaları meyvelerini verdi. 550 yıllık caminin yeniden inşa edilmesi için imar planlarında değişildik yapılacak.

Bursa'daki Sarı Kadı Abdullah Camii yeniden inşa edilecek!

Bursa Kent Konseyi Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu tarafından gündeme getirilen Bursa Atatürk Meydanı’ndaki Sarı Kadı Abdullah Camii’nin yeniden inşaa edileceği bildirildi.

Balbey kentsel dönüşüm bekliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen Balbey Mahallesi raporuyla ilgili haber bekleniyor.

Abdullah Gül Üniversitesi'ndeki binanın yerine öğrenci yurdu yapılacak!

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'nde yer alan mevcut binayı yıktırıp yerine lisanüstü öğrenci yurdu yapım işini 16 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Abdullah Gül: Tarabya Yerleşkesi’nin masraflarını ben ödüyorum!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nde kalmasına ilişkin bazı basın-yayın organlarında yer alan haberlere, kendisine ait resmi internet sitesi üzerinden yanıt verdi.

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler istifa etti!

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Abdullah Güler AK Parti'den Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu Haberi

Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu

ANTALYA BüyUkşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in verdiği sözü tuttuğunu belirten Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu "Başkanımız, Balbeyi ıııulıtar olarak sen bile tanıyanı ayacaksın demişti. 

Konuna amaçlı imar planından hariç Balbey yenileme projesi olduğunu bize ilettiler. Başkanımızın dediği oldu proje Bakanlar Kurulundan geçip Cumhurbaşkanımız onayladı. Artık Kaleiçi'ne uygulanan bir proje yapılıp her yer pırıl pırıl olacak. Kaldırım ve yol taşları değiştirilecek, mahalle içerisindeki ışıklandırılmalar düzenlenecek ve evlere restorasyon yapılacak. 

Bekliyoruz umanın çok daha iyi olur" şeklinde konuştu. 


"HEP MASA BAŞINDA KORUNDU"

Mahallenin sürekli masa başında konulduğunu belirten Uyaroğlu, "Mahalle adına hiç şekilde uygulama yapılmadan bugünlere kadar geldi. Projenin gerçekleşmesi ıçııı önümüzde bir süreç yer alıyor. 

Tahmiııimce belediyeden yetkililer gelip ev ev ve parsel parsel değerlendirerek projeyi uygulayacaklardır diye bekliyoruz. Duyumlarımıza göre Kaleiçi tarzından bir proje uygulayacak!...