03 / 05 / 2024

balçova teleferik inşaatı

balçova teleferik inşaatı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilen Balçova’daki teleferik tesisleri, İzmirlilerle yakında yeniden buluşacak. Çalışmalar kapsamında, 8 direkten 6’sı tamamlandı. Kalan iki direğin montajının ardından halatlar gerilecek.

İzmir'de fuar alanı ve teleferik inşaatlarına başlanıyor!

İzmir'in iki projesinin de ihale sorunları çözüldü, ay sonunda fuar temellerinin atılması planlanırken, Balçova'daki tesislerin yenilenmesi için de firmaya yer teslimi yapılacak

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Selvi tarafından kuruldu.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

Balıkesir'de 21.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 21 milyon 172 bin 864 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 8,6 büyüdü!

Özbekistan'da yılın 9 aylık döneminde inşaat sektörü yüzde 8,6, tarım, orman ve balıkçılık sektörü yüzde 3,4 büyüdü.

Balıkesir'de 8.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 8 milyon 598 bin 626 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 3 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Bal Plas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bal Plas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Balıkçı tarafından kuruldu.

balçova teleferik inşaatı Haberi

balçova teleferik inşaatı

Kullanım ömrünü tamamladığı için kapatılan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilen Balçova’daki teleferik tesisleri, İzmirlilerle yakında yeniden buluşacak. Çalışmalar kapsamında, sistemin omurgasını oluşturan 8 direkten 6’sı tamamlandı. Kalan iki direğin montajının ardından halatlar gerilecek.


İzmir’in simge tesisleri arasında yer alan Balçova teleferiğinin yeniden kent hayatına kazandırılması için yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelindi. İnşaat alanına giderek çalışmaları yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Teleferik sisteminin ve istasyonların “sıfırdan” kurulduğu çalışma kapsamında, 8 direkten 6’sının tamamlandığı, üçer ayaklı 2 özel direğin dikilmesi işleminin de kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Yapım çalışmaları süren alt istasyonda artık ince işlere geçildiğini kaydeden Büyükşehir yetkilileri, üst istasyonun kaba inşaatının da bitmek üzere olduğunu, kalan iki direğin montajının ardından halatların gerileceğini...