17 / 05 / 2024

Balçova yol yatırımları

Balçova yol yatırımları

Yıllardır trafik ve otopark sıkıntısı çeken Balçovalılar, Ata Caddesi'ne alternatif olacak bir yol istiyor. Artık yayalara bile yer kalmadığını dile getiren vatandaşlar, oyun parkı yetersizliğinden de şikayetçi...

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Yatırımların önünü açacak anayasa geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mardinli iş adamlarıyla bir toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan Ağbal, ''Ertelenen yatırımların yapılabilmesinin önünü açacak bir anayasa değişikliği olacak'' dedi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Balıkesir Havran yatırıma doyacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Körfez Bölgesi'ne yönelik yatırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte Havran'a yapılacak o yatırımlar...

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Balçova yol yatırımları Haberi

Balçova yol yatırımları


Yıllardır trafik ve otopark sıkıntısı çeken Balçovalılar, Ata Caddesi'ne alternatif olacak bir yol istiyor. Artık yayalara bile yer kalmadığını dile getiren vatandaşlar, oyun parkı yetersizliğinden de şikayetçi


Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya 3 dönemdir göreve devam ederken, vatandaşlar ilçenin en önemli sorununun otopark ve yolların yetersizliğinden kaynaklanan trafik sıkıntısı olduğunu dile getirdi. Ata Caddesi'ne alternatif bir yol olmadığı için yıllardır yaşanan trafik karmaşasının devam ettiğini belirten vatandaşlar, kaldırım işgalleri yüzünden yayalara yer kalmadığını söyledi. Çocuklar için oyun parkının yetersizliğinden yakınan vatandaşlar, belediyenin doğalgaz çalışması için bazı bölgelere kazı izni vermediğini iddia etti.


İLÇE SAKİNLERİ 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Ebru Başkaya (Ev hanımı) : Balçova'da çocuk parkları çok bakımsız. Çocuklar oynayamıyor. Ayrıca sokaklar çok dar. Parklar yetersiz. Bu yüzden çocuklarımızı sokağa çıkaramıyoruz.

Hülya Soysal...