01 / 05 / 2024

balgat ve dikmen arsa

balgat ve dikmen arsa

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından haciz konulan Çankaya Belediyesi arsalarını satın alan vatandaşlar, 'mağdur oldukları' gerekçesiyle protesto gösterisi yaptılar.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Atadk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atadk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Dikmen ve Atanur Dikmen ortaklığında kuruldu.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Tiraje Dikmen'in mirasına ne oldu?

Ressam Tiraje Dikmen’in evrak-ı metrukesinin sahaflarda ve müzayedelerde satıldığı iddia edildi.

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Salkım tarafından kuruldu.

TOKİ Sinop Dikmen 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesi için başvurular başladı.

DK Bab İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DK Bab İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta  40 bin TL sermaye bedeli ile Bedirhan Dikmen tarafından kuruldu.

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO mali ve idari işler genel müdür yardımcısı oldu! 

Yapı Kredi Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi...

Dikmen’de kentsel dönüşüm tepkisi!

Ankara'nın Dikmen ilçesinde kentsel dönüşüm arazilerinde yaşanan vatandaşlar ve muhtar Abidin Aslan, nüfus, eğitim, icra ve asayiş sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedi.

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

balgat ve dikmen arsa Haberi

balgat ve dikmen arsa

Çankaya Tapu Dairesi önünde toplanan bazı vatandaşlar, sahip oldukları arsa üzerine konut yapabilmek için gereken arsa miktarını tamamlamak üzere Çankaya Belediyesinden ücreti karşılığında küçük arsa payları satın aldıklarını belirttiler.

Arsaların, Çankaya Belediyesi encümen kararıyla vatandaşlara satılmasına karşın, Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu arsalar üzerinde haciz işlemi yaptırması nedeniyle tapularını alamadıklarını ifade eden vatandaşlar, "iki belediyenin siyasi kaygılarla yıllardır uzlaşamaması nedeniyle mağdur olduklarını" söylediler.

Bakanlar Kurulunun, belediyelerin borç-alacak meselelerini uzlaşmayla çözmeleri konusunda aylar önce karar almasına rağmen, Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Çankaya Belediyesiyle uzlaşmaya yanaşmadığını öne süren vatandaşlar, şunları kaydettiler: "Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Çankaya Belediyesinin vatandaşlara

sattığı arsalarla ilgili sorunun çözümüne yanaşmamasına anlam veremiyoruz. Çankaya Belediyesine gidiyoruz 'Sorununuzu Büyükşehir belediyesiyle çözün' diyorlar. Ankara Büyükşehir Belediyesine gidiyoruz 'Arsa bedelini...