01 / 05 / 2024

balıkesir ada marmara

balıkesir ada marmara

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in ada ilçesi Marmara'da birçok tesisin hizmete verildiği toplu açılışlar yapıp temel attı.

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Balıkesir’deki Zeytinli Ada, arkeopark projesiyle turizme kazandırılıyor!

Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Zeytinli Ada’da Meryem Ana Manastırı'ndaki M.S. 4’üncü yüzyıldan kalan vaftizhane, 2 hamam, seramik pişirme fırınları gibi alanların ziyaretçilere açılması için ören yeri çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki tatil sezonunda kültür turizmine açılacak!

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmada'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Marmara Mahallesi'nde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Marmara ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Milli Emlak'tan 24.2 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Plevne Mahallesi, 11193 ada, 7 parselde yer alan 20 kamu konutunu 24 milyon 200 bin TL'ye satıyor.

balıkesir ada marmara Haberi

balıkesir ada marmara

Marmara Adalar Belediyesi'nde yerel yöneticiler ve ada halkının yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Uğur. Balıkesir'in diğer ilçeleri gibi Marmara'yı da marka yapacaklarını söyledi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Marmara ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan BASKI'nin Atıksu Arıtma ve Kanalizasyon inşaatının temelini attı. Ardından Marmara Adası İskele'de temeli kısa süre önce atılan ve ilçenin büyük bir sorununu ortadan kaldıran Yolcu Bekleme Salonu'nu hizmete açtı. Başkan Uğur. toplu açılışlarda yer alan Marmara Adası Halı Saha açılışı ile yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Marmara Adası Sahil Güvenlik Komutanlığı Hizmet Binasının açılışlarını gerçekleştirdi.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmara ilçesinde yapımı tamamlanan bazı tesislerin toplu açılış ve temel atma törenleri, Marmara Adası halkının yoğun katılımı ile gerçekieştirild Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in...