17 / 05 / 2024

Balıkesir alışveriş caddesi projesi nasıl olacak

Balıkesir alışveriş caddesi projesi nasıl olacak

Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir’e doğal sit alanı müjdesi!

Balıkesir Üniversitesi’nin akademisyenleri, bölgede bulunan potansiyel doğal sit alanlarını açıkladı. Bu kapsamda Balıkesir’de yer alan 5 mevki, doğal sit alanı ilan edilecek.

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir Şeker Piliç fabrikasına alıcı çıkmadı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasına, icradan yapılan 3'üncü satışta da satış gerçekleşmedi. 

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Balıkesir Sıngırlı'ya 50 yataklı hastane yapılacak!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 21,8 milyon TL ye İhalesi yapılan 50 yataklı hastane binasında inşaat çalışmaları sona erdi. 

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Balıkesir Belediyesi'nden 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa toplamda 90 milyon 240 bin TL bedel ile satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller; Karesi ve Altıeylül ilçelerinde yer alıyor. 

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Balıkesir alışveriş caddesi projesi nasıl olacak Haberi

Balıkesir alışveriş caddesi projesi nasıl olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, kente değer katacak vizyon projesi Alışveriş Caddesi projesini yapacak ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Başkan Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.


Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali İsmail Sabancı, beraberinde Esas Holding iştiraklerinden olan Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Başkan Uğur'un konuklarını makamında kabul ettiği ziyarette Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, BSO Meclis Başkanı Hakan Özdamar, BSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Ermişler de hazır bulundu.


Ziyarette bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Esas Holding'in...