09 / 05 / 2024

Balıkesir Altıeylülde kaldırım ve asfalt çalışmaları sürüyor

Balıkesir Altıeylülde kaldırım ve asfalt çalışmaları sürüyor

Balıkesir Altıeylül Belediyesi, Plevne Mahallesi Çayırhisar Mezarlığı etrafında kaldırım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi! 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi. Bigadiç'te inşa edilecek tam 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

Altın alacak olan vatandaşlar ve yatırımcılar bu aralar altın alınır mı, satılır mı sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi geldi! Tek bir ilçedeki 458 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçedeki 458 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Balıkesir 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi! Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi... Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

“Bu fiyatlardan gram ve çeyrek altın alınır mı?” sorusuna uzmanlar adeta gülerek yanıt verdi! İşte nedeni!

Sabah saatlerinde 1.176 TL seviyesine yükselen gram altında gün içerisinde en düşük 1.174, en yüksek i 1.178,8 TL seviyeleri test edildi. Peki özellikle vatandaştan oldukça yoğun talep gören gram altının fiyatı daha yükselir mi? Dahası bu kadar yüksek fiyatlardan alınır mı?

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

TOKİ'den Balıkesir’e 142 konutluk müjde!

Yeni yatırımlar için hazırlıklarını tamamlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Projesi’nin ihalesini 9 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Altıeylülde kaldırım ve asfalt çalışmaları sürüyor Haberi

Balıkesir Altıeylülde kaldırım ve asfalt çalışmaları sürüyor

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, bölgenin bir hafta içinde asfalta hazır hale geleceğini vurguladı. Başkan Kafaoğlu ise, "Bu sokaklarda artık insanların ayaklarını çamurdan kurtarıyoruz. Tekrar tekrar kazı olmasın diye çalışmaları kurumlarla işbirliği halinde yapıyoruz"dedi.



Yeni...