07 / 05 / 2024

balıkesir arap yatırımcılar 2015

balıkesir arap yatırımcılar 2015

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'da Arap-Türk Zirvesi'ne katıldı. Başkan Uğur'un açılış konuşmasını yaptığı organizasyonda Balıkesir, Arap yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan Balıkesir'de imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili İvrindi ilçesi, Evciler Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:15'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

Balıkesir Balya emlak yatırımcılarının radarında!

Sakin hayatı tercih edenlerin gözde ilçeleri arasında yer alan Balya, emlak yatırımcılarının da radarına girdi.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Balıkesir Gönen'de!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, ulaşım kolaylığı ve çevresel özellikleriyle gayrimenkul yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

AVM’lere Asyalı ve Arap yatırımcılar talip!

Her türlü saldırıya rağmen ekonomisini ayakta tutmayı başaran Türkiye’ye yabancı yatırımcının da iştahı kabardı. Arap ve Asyalı yatırımcılar, bitmiş AVM’leri almak için görüşmelere hız verdi.

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

Yatırımcıların yeni gözdesi Balıkesir!

Tarımı, sanayisi, turizmi ve ulaşım ağındaki önemli kavşak noktalarıyla yatırımcıların gözü Balıkesir’de. Sadece yerli firmalar değil yabancılar da yatırım için burayı tercih ediyor. 

balıkesir arap yatırımcılar 2015 Haberi

balıkesir arap yatırımcılar 2015
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'da Arap-Türk Zirvesi'ne katıldı. Körfez sermayesinden özellikle Kuveyt, Katar, Dubai, Yemen, Mısır gibi ülkelerin Türkiye gayimenkul pazarına olan ilgisini değerlendirmek, yatırım fırsatlarını tanıtmak ve yeni işbirlikleri yaratmak amacıyla İstanbul'da düzenlenen "9. Gayirmenkul Fuarı" kapsamında gerçekleşen Arap-Türk Zirvesi'nde, körfez ülkelerinden yaklaşık 500 yatırımcı grubunun üst düzey yöneticileri ağırlandı. Başkan Uğur'un açılış konuşmasını yaptığı organizasyonda Balıkesir, Arap yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Balıkesir'in merkezinde yer alan lüks konut ve ticaret birimlerini içeren karma kullanım projelerinin yanı sıra, özellikle Edremit Körfez Hattı'ndaki turizm projeleri ilgi çekti. İlk fırsatta Balıkesir'i ziyaret etmek istediklerini belirten yatırımcılar, Başkan Uğur'dan randevu talep etti. Yatırımcılar, GYODER tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 7'ncisi Balıkesir'de 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan 'Gelişen...