12 / 05 / 2024

balıkesir arıtma tesisi projeleri

balıkesir arıtma tesisi projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen İlçesinde, "Gönen 80.000 Kişilik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kısmi Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni" gerçekleştirildi.

Balıkesir Bigadiç Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Bigadiç ilçesine yapılacak olan Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi’nin temelleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katıldığı tören ile atıldı.

Balıkesir Gönen atıksu arıtma tesisi 18 milyon TL'ye ihale edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen’de yapımına başlanan 80 bin kişilik atık su arıtma tesisi 18 milyon TL’ye ihale edildi.

Balıkesir Gönen'e yeni atıksu arıtma tesisi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen İlçesinde, "Gönen 80.000 Kişilik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kısmi Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni" gerçekleştirildi.

Balıkesir Havran'ın arıtma tesisi ve altyapı sorunu çözülüyor!

Havran için büyük sorun olan arıtma tesisi ve alt yapı konusunda çalışmalar BASKİ ile ortaklaşa devam ederken evlere eybek suyunun getirilmesi konusunda ise sona yaklaşıyor.

Efeler Balıkköy'de içme suyu arıtma tesisi için geri sayım başladı!

Efeler Balıkköy'de inşası tamamlanan ve Efeler ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak 300 bin kişilik kapasiteyle hizmet verecek olan içme suyu arıtma tesisi 2016 yılı içersinde vanalarını açacak.

Aydın Efeler İçme Suyu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Aydın Efeler Balıkköy'de inşası tamamlanan ve Efeler ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak 300 bin kişilik kapasiteyle günlük 750 Litre su arıtabilecek seviyede hizmet verecek olan içme suyu arıtma tesisi 2016 yılı içerisinde vanalarını açacak.

Balıkesir OSB'de ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gökmen Zeytun, Balıkesir OSB'de ikinci arıtma tesisi faaliyete alındığını dile getirdi...

Balıkesir OSB'de ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bu yıl ikinci arıtma tesisi faaliyete alındı. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gökmen Zeytun dünya gazetesine Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi hakkında açıklama yaptı

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

balıkesir arıtma tesisi projeleri Haberi

balıkesir arıtma tesisi projeleri


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen İlçesinde, "Gönen 80.000 Kişilik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kısmi Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni" gerçekleştirildi. Gönen girişindeki tesis alanında düzenlenen temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Mustafa Bayram, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

2016'DA 200 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILACAK

BASKİ olarak hedeflerinin öncelikle ilçeler olmak üzere tüm Balıkesir'in altyapı, kanalizasyon, içme suyu, arıtma tesisleri olarak bir bütün olarak çevreye duyarlı şekilde tesislerini yapmak ve halkın hizmetine sunmak olduğunu söyleyen Bayram, "Bu amaç ile özellikle 18 bin metrekarelik Balıkesir'in coğrafi durumu, yaz - kış nüfus farklılığı da dikkate alındığında bir Marmara'da temel atıyoruz, bir Dursunbey'de tesis açıyoruz,...